04/03/2019 04/03/2019 Εγκαινιάστηκε κοντά στο Κρασνογιάρσκ, ο ψηλότερος προσκηνυματικός σταυρός στη Ρωσία. Το ύψος του είναι 49 μέτρα. Όπως αναφέρεται, ο σταυρός είναι φτιαγμένο από ένα κράμα χάλυβα και θα γίνει το νέο σύμβολο του Κρασνογιάρσκ. Ο σταυρός φαίνεται καθαρά στους οδηγούς που μπαίνουν την πόλη, καθώς και στους επιβάτες αεροσκαφών που προσγειώνονται στο αεροδρόμιο. «Ανέκαθεν οι...
04 Μαρτίου, 2019 - 8:20
Τελευταία ενημέρωση: 04/03/2019 - 10:38

Εγκαινιάστηκε ο ψηλότερος σταυρός στη Ρωσία

Διαδώστε:
Εγκαινιάστηκε ο ψηλότερος σταυρός στη Ρωσία

Εγκαινιάστηκε κοντά στο Κρασνογιάρσκ, ο ψηλότερος προσκηνυματικός σταυρός στη Ρωσία.

Το ύψος του είναι 49 μέτρα. Όπως αναφέρεται, ο σταυρός είναι φτιαγμένο από ένα κράμα χάλυβα και θα γίνει το νέο σύμβολο του Κρασνογιάρσκ. Ο σταυρός φαίνεται καθαρά στους οδηγούς που μπαίνουν την πόλη, καθώς και στους επιβάτες αεροσκαφών που προσγειώνονται στο αεροδρόμιο.

«Ανέκαθεν οι άνθρωποι έστηναν σταυρούς σε υψηλά σημαντικά σημεία, γι’αυτό και αποφασισαμε να στηθεί ο Σταυρός στο βουνό Ντροκίνσκαγια, από όπου φαίνεται όλο το Κρασνογιάρσκ», ειπε ο κυβερνήτης της περιοχής Αλεξάνδρ Ους.
Όπως αναφέρεται, είναι ο πιο ψηλός σταυρός στη Ρωσία και ο τρίτος στο ύψος στον κόσμο, ενώ την πρώτη και τη δεύτερη θέση κατέχουν ο ισπανικός σταυρός των 50 μέτρων και ο σκοπιανός των 66 μέτρων.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Ετικέτες: ,
Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων