22/11/2019 22/11/2019 Στον Ιερό Καθεδρικό Ναό του Αρχαγγέλου Μιχαήλ ιερούργησε χθες, ανήμερα της εορτής των Ταξιαρχών με το παλαιό ημερολόγιο, ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Σερβίας κ.κ. Ειρηναίος. Ο Καθεδρικός Ναός ήταν κατάμεστος από πιστούς οι οποίοι προσήλθαν να τιμήσουν τον προστάτη του Καθεδρικού Ναού. Στο τέλος ο Μακαριώτατος Πατριάρχης ευχήθηκε ο Αρχάγγελος Μιχαήλ να πρεσβεύει πάντοτε για αυτούς....
22 Νοεμβρίου, 2019 - 11:30
Τελευταία ενημέρωση: 22/11/2019 - 11:37

Το Βελιγράδι τίμησε τον Αρχάγγελο Μιχαήλ

Διαδώστε:
Το Βελιγράδι τίμησε τον Αρχάγγελο Μιχαήλ

Στον Ιερό Καθεδρικό Ναό του Αρχαγγέλου Μιχαήλ ιερούργησε χθες, ανήμερα της εορτής των Ταξιαρχών με το παλαιό ημερολόγιο, ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Σερβίας κ.κ. Ειρηναίος.

Ο Καθεδρικός Ναός ήταν κατάμεστος από πιστούς οι οποίοι προσήλθαν να τιμήσουν τον προστάτη του Καθεδρικού Ναού. Στο τέλος ο Μακαριώτατος Πατριάρχης ευχήθηκε ο Αρχάγγελος Μιχαήλ να πρεσβεύει πάντοτε για αυτούς.

Ο Καθεδρικός Ναός του Αγίου Μιχαήλ του Αρχαγγέλου είναι ένα από τα σημαντικότερα σημεία λατρείας στη Σερβία. Είναι ευρέως γνωστός στους κατοίκους ως Saborna crkva (Ο Καθεδρικός). Ο ναός είναι προστατευόμενο κτίριο 1ου βαθμού από το 1979.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων