19/09/2019 19/09/2019 “Πάντα υπήρχε η επιθυμία της Ιεραποστολής” λέει ο Επίσκοπος Νοτίου Μαδαγασκάρης στη Μαρία Γιαχνάκη σε μια συνέντευξη που απεικονίζει την πραγματική εικόνα της Ιεραποστολής. Αναφέρεται στην περιπετειώδη άφιξή του στη Μαδαγασκάρη λέγοντας πως: “Χωρίς προσευχή και δάκρυ δεν μπορείς να διακονήσεις στην Αφρική”. “Το ταξίδι στην Αφρική, μας ωφελεί να βρούμε τον σκοπό στη ζωή μας”,...
19 Σεπτεμβρίου, 2019 - 13:28
Τελευταία ενημέρωση: 19/09/2019 - 13:33

Ο Επίσκοπος Τολιάρας και Νοτίου Μαδαγασκάρης κ. Πρόδρομος για την επέμβαση του Θεού εκεί που δεν υπάρχει ελπίδα

Διαδώστε:
Ο Επίσκοπος Τολιάρας και Νοτίου Μαδαγασκάρης κ. Πρόδρομος για την επέμβαση του Θεού εκεί που δεν υπάρχει ελπίδα

“Πάντα υπήρχε η επιθυμία της Ιεραποστολής” λέει ο Επίσκοπος Νοτίου Μαδαγασκάρης στη Μαρία Γιαχνάκη σε μια συνέντευξη που απεικονίζει την πραγματική εικόνα της Ιεραποστολής.

Αναφέρεται στην περιπετειώδη άφιξή του στη Μαδαγασκάρη λέγοντας πως: “Χωρίς προσευχή και δάκρυ δεν μπορείς να διακονήσεις στην Αφρική”.

“Το ταξίδι στην Αφρική, μας ωφελεί να βρούμε τον σκοπό στη ζωή μας”, λέει σχεδόν με κατεβασμένο το κεφάλι στη συζήτησή μας και με λαμπερό βλέμμα τονίζει: “Βιώνουμε καθημερινά την επέμβαση του Θεού εκεί που δεν υπάρχει ελπίδα”.

“Οι άνθρωποι στην Αφρική αναγνωρίζουν τη δύναμη της Ορθόδοξης Εκκλησίας” συνεχίζει ο Θεοφιλέστατος ενώ αναγνωρίζει ότι “χρειαζόμαστε περισσότερους ιεραποστόλους για να καλυφθούν οι ανάγκες”.

Δείτε τη συνέντευξη που μας ταξιδεύει στην Νότια Μαδαγασκάρη μέσα από τις βιωματικές εμπειρίες του Θεοφιλέστατου Επισκόπου κ. Προδρόμου:

Συνέντευξη στη Μαρία Γιαχνάκη

Κάμερα: Ανδρέας Χαλκιόπουλος

Επιμέλεια βίντεο: Πέπη Οικονομάκη

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων