Αυτοδιοίκηση

Αυτοδιοικητικές εκλογές 2019: Εντυπωσιακή συμμετοχή στην πρώτη του Πισιμίση στα Βριλήσσια

Αυτοδιοικητικές εκλογές 2019: Εντυπωσιακή συμμετοχή στην πρώτη του Πισιμίση στα Βριλήσσια
Ο Γιάννης Πισιμίσης κατεβαίνει υποψήφιος δήμαρχος Βριλησσίων στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019.

Αυτοδιοικητικές εκλογές 2019: Το Πνευματικό Κέντρο Βριλησσίων επέλεξε ο υποψήφιος Δήμαρχος Βριλησσίων και επικεφαλής της παράταξης «Νέα Πνοή για τα Βριλήσσια» Γιάννης Πισιμίσης για να κηρύξει σήμερα και επίσημα την έναρξη της προεκλογικής του εκστρατείας.

Η αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου αποδείχτηκε μικρή για να χωρέσει το συγκεντρωμένο πλήθος. Είναι χαρακτηριστικό πως αρκετός κόσμος ήταν συγκεντρωμένος και έξω από την αίθουσα καθώς ήταν αδύνατο να εισχωρήσει μέσα.

Όπως γράφει το OTAVOICE.gr, πλήθος άκουσε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τον υποψήφιο Δήμαρχο να παρουσιάζει τις αρχές του συνδυασμού του, ενώ περιέγραψε και το πλαίσιο που θα καθορίσει τις δράσεις και τις αυτοδιοικητικές πολιτικές για την πόλη των Βριλησσίων, επιδιώκοντας την ανανέωση και την ρήξη με το πελατειακό σύστημα.

Πηγή φωτογραφίας: OTAVOICE.gr

Στην εκδήλωση απεύθυναν χαιρετισμούς ο επίτιμος Δήμαρχος Βριλησσίων Νίκος Παπαδόπουλος και ο τ. Δήμαρχος Βριλησσίων Κώστας Ιωαννίδης.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος, Γιάννης Πισιμίσης θα συνεχίσει δυναμικά την προεκλογική του εκστρατεία ενώ αναμένεται να πυκνώσει τις επισκέψεις του σε διάφορες περιοχές της πόλης και σε φορείς που υπάρχουν και δραστηριοποιούνται στα Βριλήσσια προκειμένου να συζητήσει με δημότες, εργαζόμενους και επαγγελματίες τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και τις λύσεις που υπάρχουν.

Η ομιλία του υποψήφιου δήμαρχου Βριλησσίων, Γιάννη Πισιμίση:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments