Άποψη

Αλέφαντος: Κανονικά αυτός πρέπει να μην κατέβει απ’ το αεροπλάνο – Που πας με αυτά τα μπούτια ρε;

Αλέφαντος: Κανονικά αυτός πρέπει να μην κατέβει απ’ το αεροπλάνο – Που πας με αυτά τα μπούτια ρε;
Ο Νίκος Αλέφαντος δίνει τη... συνέχεια του Ολυμπιακός - Μίλαν με τρομερές ατάκες στο blog του στο pagenews.gr. Τα μπούτια, ο αποτυχημένος, οι παιχταράδες, το αεροπλάνο που πρέπει να προσγειωθεί και να... απογειωθεί ξανά. Απολαύστε τον!

Ο Νίκος Αλέφαντος είναι εδώ για να δώσει το follow up του Ολυμπιακός – Μίλαν. Με ατάκες που θα προκαλέσουν συζητήσεις, ο Αλέφαντος αναλύει με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο όλα όσα συνέβησαν. Και έχει μια παράγραφο για τον ΠΑΟΚ.

“Ο Ολυμπιακός ήταν πολύ καλός, πάρα πολύ καλός, έκανε το καλύτερό του ματς φέτος. Κέρδισε δίκαια 3-1, είναι ίσως η μεγαλύτερη πρόκριση που έχει κάνει στην Ευρώπη. Και νίκησε δίκαια. Ήταν πολύ καλά στημένος από τον προπονητή ο οποίος έκανε και σωστές αλλαγές, κατά κράτος καθάρισε τη Μίλαν.

Ο Ολυμπιακός έκανε τη Μίλαν να φαίνεται μικρή ομάδα. Φαινόταν σαν να ήταν ο Ολυμπιακός η Ρεάλ Μαδρίτης και η Μίλαν σαν να ήταν η Ράγιο Βαγιεκάνο!

Με προπονητή από τον ΟΦΗ ρε η Μίλαν! Ποιος Γκατούζο προπονητής. Προπονητής που απέτυχε στον ΟΦΗ. Κανονικά δεν πρέπει να κατέβουν από το αεροπλάνο αυτοί στο Μιλάνο. Πρέπει να προσγειωθούν και να απογειωθούν ξανά, να μην ανοίξει η πόρτα.

Μου αρέσουν πολύ αυτά τα χαφ του Ολυμπιακού, το δίδυμο Γκιγέρμε- Καμαρά είναι πολύ καλό. Και πλαισιώνονται εξαιρετικά από τον Φορτούνη που είναι μεγάλο δεκάρι και έχει σίγουρα χτυπήματα στις στατικές φάσεις.

Η μπροστινή γραμμή πονάει. Ο Ολυμπιακός πρέπει να βρει καλό σέντερ φορ και εξτρέμ που να σκοράρει για να χτυπήσει το πρωτάθλημα του χρόνου. Ο Φετφατζίδης πάλεψε το παιδί, προσπάθησε, έκανε μπασίματα, αλλά δεν το έχει το γκολ καθόλου. Και ο Ποντένσε δεν το έχει το γκολ. Και ο Γκερέρο.


Αλέφαντος: «Ποιος είσαι εσύ ρε με ύψος 1.20 και κάνεις τσαμπουκάδες;»


Δείτε τι παίκτες είχε ο Ολυμπιακός και τι είχε η Μίλαν. Τα χαφ του Ολυμπιακού είναι καλύτερα της Μίλαν. Και ας είναι ακριβοπληρωμένοι οι άλλοι. Και ο Ομάρ πολύ καλός και ο Κούτρης, και τα σέντερ μπακ καλά είναι και ο τερματοφύλακας.

Η Μίλαν τι είχε. Έναν Ιγκουαίν στα τελειώματά του είχε μόνο επικίνδυνο. Αλλά κι αυτός τι έκανε, τρία σουτ έκανε.

Έλα ρε με τον Ρέινα, το ένα μπούτι του είναι όσο ο Λυκαβηττός και το άλλο όσο η Πάρνηθα! Σιγά τον τερματοφύλακα. Σιγά τον τερματοφύλακα! Και είναι στόπερ αυτοί;

Τη διέλυσε ο Ολυμπιακός τη Μίλαν. 1-0, 2-0, έγινε το 2-1 και φουλάρισε ο Ολυμπιακός με σωστές αλλαγές από τον προπονητή. Κατά κράτος τη νίκησε τη Μίλαν και την απέκλεισε.

Δεν θέλω να ασχοληθώ με το ματς του ΠΑΟΚ ο οποίος ήταν ερείπιο. Απογοητευτικό παιχνίδι, τους πάτησε η Μπάτε. Μπάτε σκύλοι αλέστε ήταν ο ΠΑΟΚ. Δεν υπήρχε ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Τραγικό παιχνίδι έκανε. Τον βλέπω να ταλαιπωρείται φέτος απο φυσική κατάσταση και στην κίνηση των παικτών μέσα στο γήπεδο. Αν επαναπαυτούν ότι πήραν το πρωτάθλημα επειδή είναι 8 βαθμούς μπροστά, και κάνουν τέτοιες εμφανίσεις, θα φάνε καλά, το πρωτάθλημα έχει φαί ακόμα”.

Ο Νίκος Αλέφαντος και όλα του τα άρθρα με ένα κλικ εδώ

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments