Ελλάδα

Ομιλία Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη – “Αστακός” η συμπρωτεύουσα

Ομιλία Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη – “Αστακός” η συμπρωτεύουσα
Ομιλία Τσίπρα στην Θεσσαλονίκη: Δύο διαδηλώσεις είναι προγραμματισμένες για σήμερα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Ομιλία Τσίπρα στην Θεσσαλονίκη: Στη Θεσσαλονίκη θα βρεθεί σήμερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Ο πρωθυπουργός θα μιλήσει στις 19:30 στην πολιτική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ με θέμα «Ναι στη Μακεδονία της Δημοκρατίας και της Αλληλεγγύης – Όχι στο μίσος και τον εθνικισμό» ενώ για την ίδια ώρα έχουν εξαγγελθεί δύο συγκεντρώσεις.

“Αστακός” η Θεσσαλονίκη ενόψει ομιλία Τσίπρα

Σε μεγάλη κινητοποίηση έχουν τεθεί οι δυνάμεις της Ελληνικής Αστυνομίας ώστε να αποτρέψουν τυχόν επεισόδια κατά τη διάρκεια της παρουσίας του Αλέξη Τσίπρα στην πόλη.

Όπως μεταδίδει η Εφημερίδα των Συντακτών στη Θεσσαλονίκη βρίσκονται 18 διμοιρίες των ΜΑΤ, 11 διμοιρίες της ΟΠΚΕ αλλά και η «Αύρα» το ειδικό όχημα εκτόξευσης νερού της ΕΛΑΣ.

Συγκεντρώσεις στη Θεσσαλονίκη

Δύο διαφορετικές συγκεντρώσεις έχουν προγραμματιστεί για σήμερα το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη με αφορμή την ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ και πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στην πολιτική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ με θέμα «Ναι στη Μακεδονία της Δημοκρατίας και της Αλληλεγγύης – Όχι στο μίσος και τον εθνικισμό».

Στις 19:00 συγκέντρωση στον Λευκό Πύργο, ενάντια στη Συμφωνία των Πρεσπών έχουν προγραμματίσει ομάδες ατόμων, μέσω διαδικτύου.

Την ίδια ώρα στην πλατεία Καμάρας , άτομα του ευρύτερου αντιεξουσιαστικού χώρου έχουν προγραμματίσει συγκέντρωση με αφορμή την επίσκεψη του πρωθυπουργού στην πόλη.

Κλειστά προληπτικά όλα τα κτήρια στην Πανεπιστημιούπολη του ΑΠΘ

Κλείνουν προληπτικά σήμερα Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου από τις 17:00 όλα τα κτήρια εντός της Πανεπιστημιούπολης του ΑΠΘ, λόγο της ομιλίας του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, καθώς και λόγω των συγκεντρώσεων και πορειών που πρόκειται να πραγματοποιηθούν στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, όλες οι είσοδοι των κτιρίων που γειτνιάζουν με τις οδούς Αγίου Δημητρίου, Εθνικής Αμύνης και Εγνατία, όπως και οι καγκελόπορτες της περίφραξης προς τις οδούς αυτές, θα κλειδωθούν μετά τις 5 για λόγους ασφαλείας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης:

«Την Παρασκευή 14.12.2018, ενόψει προγραμματισμένων συγκεντρώσεων και πορειών στο κέντρο της πόλης λόγω της ομιλίας του Πρωθυπουργού στο Παλέ ντε Σπορ, δεν θα πραγματοποιηθούν εκπαιδευτικές λειτουργίες στα κτίρια της κεντρικής Πανεπιστημιούπολης μετά τις 17:00 το απόγευμα.

Όλες οι είσοδοι των κτιρίων που γειτνιάζουν με τις οδούς Αγίου Δημητρίου, Εθνικής Αμύνης και Εγνατία, όπως και οι καγκελόπορτες της περίφραξης προς τις οδούς αυτές θα κλειδωθούν μετά τις 17:00 για λόγους ασφαλείας.

Οι Κοσμήτορες των Σχολών των άλλων κτιρίων θα ανακοινώσουν σχετικά με την πρόσβαση στα υπόλοιπα κτίρια.

Από την ίδια ώρα θα παραμείνει κλειστό και το φοιτητικό αναγνωστήριο της Κεντρικής Βιβλιοθήκης. Όλα τα σταθμευμένα οχήματα, σε όλους τους χώρους της Πανεπιστημιούπολης θα πρέπει να έχουν απομακρυνθεί το αργότερο μέχρι τις 17.00».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments