Αυτοδιοίκηση

Αυτοδιοικητικές εκλογές 2019: Βροντερό “παρών” στο Μουσείο Βορρέ για τον Κωνσταντίνο Μπουλμέτη

Αυτοδιοικητικές εκλογές 2019: Βροντερό “παρών” στο Μουσείο Βορρέ για τον Κωνσταντίνο Μπουλμέτη
Ο Κωνσταντίνος Μπουλμέτης θα είναι υποψήφιος στις αυτοδιοικητικές εκλογές 2019 για τον Δήμο Παιανίας - Γλυκών Νερών.

Αυτοδιοικητικές εκλογές 2019: Παρουσία 650 περίπου ατόμων, ο Κωνσταντίνος Μπουλμέτης πραγματοποίησε την επίσημη ανακοίνωση της παράταξης «Το Αύριο στα Χέρια μας» την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου στο Μουσείο Βορρέ στην Παιανία, παρουσιάζοντας μάλιστα 30 Υποψηφίους Συμβούλους από την Παιανία και τα Γλυκά Νερά.

Όπως γράφει το OTAVOICE.gr κατά την ομιλία του ο κ. Μπουλμέτης έδωσε το στίγμα του εγχειρήματος τονίζοντας ότι αποτελεί βασική αρχή για αυτόν και τους συνεργάτες του να θέτουν στο επίκεντρο τον άνθρωπο και τις ανάγκες του. Με βάση αυτήν την αρχή, συνέχισε, έχει διαμορφωθεί και το όραμα για την Παιανία και τα Γλυκά Νερά, το οποίο δεν είναι άλλο από το να προσδώσει στον Δήμο Παιανίας μια σαφή και ξεκάθαρη Ταυτότητα με χαρακτηριστικά στοιχεία την ανάπτυξη, την εξωστρέφεια και την πρόοδο.

Παράλληλα, ο Υποψήφιος Δήμαρχος τόνισε την ανεξαρτησία της δημοτικής παράταξης στην οποία είναι επικεφαλής, η οποία, όπως ξεκαθάρισε, δεν στηρίζεται με κανέναν τρόπο από κανένα πολιτικό κόμμα. Επιχειρηματολόγησε δε επ’ αυτού, λέγοντας ότι η ανεξαρτησία του συνδυασμού του αποδεικνύεται από την σύνθεσή του με στελέχη από όλους τους πολιτικούς χώρους του δημοκρατικού τόξου. Έθεσε μάλιστα το ερώτημα, αν μπορούν αντίστοιχα όλοι οι Υποψήφιοι Δήμαρχοι στην περιοχή να ισχυριστούν το ίδιο.

Σε ότι αφορά το τεχνικό κομμάτι του προγράμματός της παράταξης, ο κ. Μπουλμέτης αναφέρθηκε στον στρατηγικό σχεδιασμό που έχει καταρτήσει ο ίδιος και οι συνεργάτες του, αναλύοντας τον τρόπο με τον οποίο θα τον, προκειμένου να επιτύχει την τοπική οικονομική ανάπτυξη και την αναζωογόνηση της τοπικής οικονομίας.

Σύμφωνα πάντα με το OTAVOICE.gr τα σημεία που ξεχώρισαν είναι η έμφαση που δίνει ο Κωνσταντίνος Μπουλμέτης στην αγροτική ανάπτυξη με την δημιουργία αρδευτικού στον κάμπο των Μεσογείων, αλλά και τον σχεδιασμό που υπάρχει για την σιδηροδρομική σύνδεση της βιομηχανικής περιοχής της Παιανίας με το δίκτυο του ΟΣΕ.

Για πολλά από αυτά, υποστήριξε ότι έχουν ήδη γίνει ενέργειες. Σημείωσε δε, ότι τα οφέλη θα είναι σημαντικά για την Παιανία και τα Γλυκά Νερά, με ενδεικτικά αυτών να είναι η δημιουργία νέων θέσεων εργασίας για τους δημότες, η αύξηση της αξίας των περιουσιών και γενικότερα η αναβάθμιση της οικονομίας της περιοχής προς όφελος των κατοίκων.

Τέλος, ο επικεφαλής της ανεξάρτητης δημοτικής κίνησης «Το Αύριο στα Χέρια μας» παρουσίασε στους δημότες τους πρώτους 30 Υποψηφίους Συμβούλους από την Παιανία και τα Γλυκά Νερά:

Αγγελής Σπύρος, Αλάμπεη Έλενα, Αναστόπουλος Κώστας , Ανδρέου Κλειώ, Βυθούλκας Γιάννης, Γιαννόπουλος Χρήστος , Γριζά Λένια, Δεληγιάννης Βασίλης, Δρίτσα Πετρούλα, Ζωγόπουλος Μάνος, Κανάκη Τίνα, Καποδίστριας Αλέκος, Καρβέλης Γιάννης, Κατσιαμάνης Οδυσσέας, Κομπότης Γιώργος, Κοντομάρης Θοδωρής, Λαγός Γιώργος, Μαραγκουδάκης Λευτέρης, Μαστροδήμα Σοφία, Ντούβλης Θανάσης, Παπαδάκης Δημήτρης, Παπακωνσταντίνου Μαρία, Παπασπύρου Τάσος, Πολυχρονίου Γιώργος, Στάμου Χριστόφορος, Σταυρίδης Αλέκος, Σιώκου Εύη, Τσακίρη Μυρσίνη, Φλεριανός Γιάννης, Χατζησταμάτης Σωκράτης.

Πηγή: OTAVOICE.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments