Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Στη Θεσσαλονίκη ο Σβιντέρσκι

ΠΑΟΚ: Στη Θεσσαλονίκη ο Σβιντέρσκι
Ο Κάρολ Σβιντέρσκι βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ.

Από χθες το μεσημέρι βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ τόσο ενόψει του σημερινού αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Πανιώνιο, όσο και για την ενίσχυση της ομάδας, έχοντας αναλυτική σύσκεψη με τους στενούς του συνεργάτες για τον Σβιντέρσκι.

Ο Ιβάν Σαββίδης συζήτησε για τις τελικές επαφές με την Γιαγκελόνια, για το θέμα του Ουάρντα, την προοπτική επιστροφής των Ενρίκε και Γιαννούλη και ένα σωρό άλλα θέματα που έχουν άμεση σχέση με το ποδοσφαιρικό τμήμα, όπως αναφέρει το metrosport.gr.

Ο 22χρονος Πολωνός Κάρολ Σβιντέρσκι βρίσκεται ήδη στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του ΠΑΟΚ.

Δύο εκατ. ευρώ έδινε αρχικά ο ΠΑΟΚ όμως στο «παιχνίδι» μπήκε δυναμικά και η Τζένοα.

Σύμφωνα ρεπορτάζ του metrosport.gr, χθες και πάλι από την Ιταλία ήρθε η πληροφορία πως ο ΠΑΟΚ αύξησε την προσφορά του στην πολωνική ομάδα στα 3 εκατομμύρια ευρώ συν μπόνους και αυξημένο ποσοστό μεταπώλησης.

Η προσφορά ήταν η καλύτερη δυνατή (οι Ιταλοί της Τζένοα έδιναν έως χθες 2,7 εκατομμύρια ευρώ) και ο ΠΑΟΚ έκανε την κίνηση-ματ που έγειρε την πλάστιγγα υπέρ του.

Ολα αυτά παρά το γεγονός πως η αντιπρόεδρος της Γιαγκελόνια, Ανιέσκα Σιζέφσκα, υποστήριζε πως η διοίκηση της πολωνικής ομάδας, θα περιμένει μέχρι τη Δευτέρα τις τελικές προσφορές των ομάδων, για να αποφασίσει οριστικά για τον Σβιντέρσκι.

Το σημαντικό, όμως, είναι ότι ο ΠΑΟΚ τα έδωσε όλα για τον Σβιντέρσκι για να τον κάνει δικό του και τα κατάφερε.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments