Αυτοδιοίκηση

Γιώργος Καραμέρος: Οι περιοδείες του στο Μαρούσι – Στο επίκεντρο ζητήματα της καθημερινότητας των δημοτών

Γιώργος Καραμέρος: Οι περιοδείες του στο Μαρούσι – Στο επίκεντρο ζητήματα της καθημερινότητας των δημοτών
Ένα γεμάτο πενθήμερο είχε ο υποψήφιος Δήμαρχος, Γιώργος Καραμέρος μαζί με υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους του ανεξάρτητου συνδυασμού # Ενωμένο Μαρούσι.

Ένα πενθήμερο γεμάτο # Ενωμένο Μαρούσι με περιοδείες και επισκέψεις σε γειτονιές της πόλης, σχολεία, αθλητικές εγκαταστάσεις, χώρους εργασίας και δημόσιες υπηρεσίες αλλά και παρουσία σε εκδηλώσεις φορέων είχε ο υποψήφιος Δήμαρχος, Γιώργος Καραμέρος μαζί με υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους του ανεξάρτητου συνδυασμού # Ενωμένο Μαρούσι.

Η επικοινωνία με τους πολίτες στην καθημερινότητά τους, στα σημεία που διαμένουν, εργάζονται, διασκεδάζουν, εξυπηρετούνται ή κάνουν τις αγορές τους, είναι ο ασφαλέστερος τρόπος για να αποφασίσεις πως θα πράξεις από την πρώτη μέρα στο τιμόνι της πόλης.

Το κυκλοφοριακό ζήτημα, ο φωτισμός, η ασφάλεια, η καθαριότητα, τα έργα υποδομής και ανάπλασης, οι χρήσεις γης, η αισθητική αναβάθμιση και η ανάδειξη αθλητικών και πολιτιστικών χώρων, απαιτούν σχεδιασμό και λύσεις.

Συνοπτικά οι επισκέψεις του υποψήφιου δημάρχου και δημοτικών συμβούλων:

Πολύδροσο, Νέα Λέσβος, Άγιος Νικόλαος, Άγιοι Ανάργυροι, Λαϊκή αγορά– Νέο Τέρμα

Πρώτος σταθμός το όμορφο αλλά αδικημένο Πολύδροσο, όπου ο Γιώργος Καραμέρος μαζί με την υποψήφια δημοτική σύμβουλο, Δέσποινα Μαχαίρα, συνομίλησαν με κατοίκους και καταστηματάρχες καταγράφοντας τα προβλήματα αλλά και τις δυνατότητες της περιοχής.

Συνέχεια, με τη Νέα Λέσβο και αφορμή ένα ραντεβού που κανονίστηκε με κάτοικο της περιοχής μέσω facebook. Περιλάμβανε επικοινωνία με δεκάδες συνδημότες, οι οποίοι εξέφρασαν ανησυχίες για σειρά ζητημάτων όπως: ελλιπής φωτισμός, έλλειψη πεζοδρομίων, κοινόχρηστων χώρων και πλημμελής συντήρηση υπαρχόντων, εγκατάλειψη των εγκαταστάσεων στο γήπεδο του Αρίωνα κ.ά.

Εκεί, ο Γ. Καραμέρος είδε το ολοκληρωμένο (εδώ και έναν χρόνο) έργο ομβρίων που η κατασκευή του χρηματοδοτήθηκε από ίδιους πόρους της Περιφέρειας.

Σειρά είχαν μικρά καταστήματα, καφενεία, γειτονιές και ο πεζόδρομος Μ. Αλεξάνδρου στους Αγίους Αναργύρους, όπου κάτοικοι και εργαζόμενοι συζήτησαν με τον υποψήφιο δήμαρχο ζητήματα της περιοχής τους.

Η περιήγηση συνεχίστηκε με περπάτημα και αγορές στην Λαϊκή του Αμαρουσίου στο Νέο Τέρμα, ανταλλάσσοντας απόψεις με Μαρουσιώτισσες και Μαρουσιώτες.

Ο Γιώργος Καραμέρος επισκέφτηκε το 9ο και 10ο Δημοτικά Σχολεία Αμαρουσίου στις περιοχές Νέο Τέρμα και Βορρέ, όπου γονείς και εκπαιδευτικοί κάνουν τη δική τους σημαντική προσπάθεια απαιτώντας μεγαλύτερη συμμετοχή του Δήμου.

Κέντρο Αμαρουσίου, ΚΕΠ, ΙΚΑ, και ΟΚΟΙΠΑΔΑ

Ο υποψήφιος δήμαρχος συνέχισε την περιοδεία του με περίπατο στο κέντρο της πόλης και επίσκεψη στο ΚΕΠ Αμαρουσίου, το ΙΚΑ και τον ΟΚΟΙΠΑΔΑ, (Οργανισμός Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης Δήμου Αμαρουσίου) συνομιλώντας με τους κατοίκους για τα καθημερινά προβλήματα και για την ποιότητα εξυπηρέτησης των υπηρεσιών της πόλης. Μαζί του ήταν ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Νάνος.

Αθλητισμός και Κ2 ΟΑΚΑ

Ο υποψήφιος δήμαρχος δεν έλλειψε για μια ακόμη φορά από τον αγώνα μπάσκετ Γ.Σ. Αμαρουσίου στηρίζοντας την ομάδα στην κρίσιμη αναμέτρηση με την ομάδα του Μεσολογγίου το περασμένο Σάββατο. Το πρωί της Κυριακής επισκέφτηκε το βοηθητικό χώρο Κ2 του ΟΑΚΑ και βράβευσε τον πρωταθλητή των 100μ. Σωτήρη Κομιανό, σε μια μεγάλη αθλητική γιορτή για τον σύλλογο “Κάλλιστος” που είχε προετοιμάσει ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το # Ενωμένο Μαρούσι, Σταμάτης Λένης.

Κοπές πίτας

Εβδομάδα κοπής πίτας και ο υποψήφιος δήμαρχος συμμετείχε δίπλα σε φορείς και συλλόγους του αθλητισμού, του πολιτισμού και της εργασίας.

Γυμναστικός Σύλλογος Αμαρουσίου, με την ευχή ότι το 2019 θα γίνει η αρχή για επιτυχίες αλλά και για νέο γήπεδο στο Μαρούσι.

Εμπορικός Σύλλογος Αμαρουσίου, με συμβολικό κομμάτι για το «νέο πελάτη» κάθε καταστήματος που θα αυξήσει το εισόδημα των επαγγελματιών της πόλης.

Σύλλογος Ζωνιανών Μυλοποτάμου «ο Ψηλορείτης», σε μια εκδήλωση γεμάτη πολιτισμό και παράδοση.

Εργατικές πολυκατοικίες Αμαρουσίου καταγράφοντας και συζητώντας τα προβλήματα με τους παρευρισκόμενους.

Εξωραϊστικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος “Ο Άγιος Ελευθέριος” Σωρού & Λάκκας Κόττου, με πολλές ευχές και χαμόγελα για ένα 2019 με αλλαγές.

Στις εκδηλώσεις παρευρέθησαν οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού, Κώστας Βλάχος, Ηλίας Γιαννακάκος, Μαρία Καπασσά, Τίνα Μαρτίνη, Μάριος Μανιός, Σταμάτης Λένης, Δέσποινα Μαχαίρα, Αντώνης Μπιλιλής, Δημήτρης Νάνος, Γιώργος Οικονόμου, Ντέπη Σακελλαρίου, Ευάγγελος Ρασσιάς- Δούσης, Αλέξανδρος Παπαχαραλάμπους, Γιώργος Τσιράκης, Μιχάλης Χατζηαρσενίου, Σίμος Χωραφόπουλος και Κώστας Χροναίος.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments