Αθλητισμός

ΑΕΚ: Μπουλντόζες στα Σπάτα για δύο επιπλέον γήπεδα

ΑΕΚ: Μπουλντόζες στα Σπάτα για δύο επιπλέον γήπεδα
Η ΑΕΚ εξασφάλισε την σχετική αδειοδότηση και προχωρά άμεσα στην επέκταση του προπονητικού της.

Η ΑΕΚ κατάφερε να πάρει την προηγούμενη εβδομάδα την άδεια που χρειαζόταν, ώστε να μπορέσει να αξιποιήσει το οικόπεδο που είχε αγοραστεί από την ΠΑΕ, δίπλα στο προπονητικό των Σπάτων. Η συγκεκριμένη επένδυση είχε γίνει πριν από αρκετό καιρό από τον Δημήτρη Μελισσανίδη, προκειμένου να επεκταθούν οι εγκαταστάσεις της ομάδας, που πλέον βρίσκονται σε πολύ υψηλό επίπεδο.

Αυτό λοιπόν έγινε προ ημερών και οι νεότερες πληροφορίες θέλουν την ΑΕΚ να προχωρά στην κατασκευή δύο επιπλέον γηπέδων στον εν λόγω χώρο, που θα προορίζονται αποκλειστικά για την πρώτη ομάδα!

Κάτι που είχε αποφασιστεί εδώ και καιρό και άμεσα, θα γίνει πράξη! Σύμφωνα με τις συγκεκριμένες πηγές μάλιστα οι εργασίες που απαιτούνται αναμένεται να ξεκινήσουν ακόμα και εντός της εβδομάδας που ξεκινά! Αφού η ΑΕΚ είχε δρομολογήσει τις διαδικασίες που απαιτούνταν και περίμενε απλά την αδειοδότηση από τις αρμόδιες υπηρεσίες, για να προχωρήσει στην κατασκευή των γηπέδων.

Θα πρέπει πάντως να σημειωθεί πως αυτό θα είναι το πρώτο από τα έργα που θα γίνουν στα Σπάτα. Αφού μετά την αγορά των εγκαταστάσεων από τον Δημήτρη Μελισσανίδη, εκπονήθηκε ένα πλάνο για τη δημιουργία του κορυφαίου προπονητικού στην Ελλάδα.

Που θα περιλαμβάνει ξενοδοχείο για τη διαμονή της ομάδας, υπερσύγχρονο κέντρο αποκατάστασης (που έχει ήδη φτιαχτεί σε μεγάλο ποσοστό), επιπλέον γήπεδα και κάποιες άλλες ακόμα υπηρεσίες, που θα ανεβάσουν επίπεδο το προπονητικό της ΑΕΚ. Που ήδη, όπως αναφέραμε παραπάνω, επεκτάθηκε κατά… δύο γήπεδα που το συντομότερο θα παραδοθούν προς χρήση.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments