Αυτοδιοίκηση

Αυτοδιοικητικές εκλογές 2019: Νέα προσθήκη στο ψηφοδέλτιο του Πισιμίση

Αυτοδιοικητικές εκλογές 2019: Νέα προσθήκη στο ψηφοδέλτιο του Πισιμίση
Μεγαλώνει η... ομάδα του Γιάννη Πισιμίση που θα διεκδικήσει το Δήμο Βριλησσίων στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019.

Αυτοδιοικητικές εκλογές 2019: Ένα νέο γερό χαρτί στη μάχη της κάλπης, πρόσθεσε στον συνδυασμό του “Νέα Πνοή για τα Βριλήσσια” ο υποψήφιος δήμαρχος, Γιάννης Πισιμίσης. Ο λόγος για την Ελένη  Γάγγου – Γεροντάκου, η οποία γνωρίζει καλά τα πράγματα της περιοχής, αφού διαμένει στα Βριλήσσια από το 1986.

Ποια είναι η  Ελένη Γάγγου – Γεροντάκου

Το νέο πρόσωπο που προστέθηκε στο ψηφοδέλτιο του Γιάννη Πισιμίση, Ελένη  Ελένη Γάγγου – Γεροντάκου, γεννήθηκε στην Αθήνα και διαμένει στα Βριλήσσια από το 198

Είναι πτυχιούχος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Πειραιά και της Σχολής Στατιστικής του ίδιου Πανεπιστημίου με Msc στο Μaastricht.

Eίναι παντρεμένη με τον επιχειρηματία Μιχάλη Γάγγο και έχει δύο παιδιά, τον Δημήτρη (Ιπτάμενο Σμηναγό της Πολεμικής Αεροπορίας) και την Ήλια (Διευθύνουσα Σύμβουλο/CFO της ΜEDILCO HELLAS Α.Ε.)

Έχει διατελέσει διευθυντικό στέλεχος του ΥΠΑΑΤ, Μέλους του πειθαρχικού Δ.Σ. ΠΑΣΕΓΕΣ, Μέλος της Ανώτατης Επιτροπής Κρατικών προμηθειών του Υπ. Ανάπτυξης, Μέλος Δ.Σ. του Πνευματικού Κέντρου Βριλησσίων και Μέλος Δ.Σ. της Αναπτυξιακής Εταιρείας του Δ. Βριλησσίων. Καταθέτει στην κρίση των δημοτών την εμπειρία, το ήθος, την επιστημονική της κατάρτιση και τις γνώσεις της.

Πιστεύει πως η πόλη και η τοπική μας κοινωνία έχουν ανάγκη από ανθρώπους που μπορούν να ανταποκριθούν στις ευθύνες και τις απαιτήσεις μιας σύγχρονης και αποτελεσματικής αυτοδιοίκησης.

Γιάννης Πισιμίσης: Παρουσίασε το σχέδιο για μια σύγχρονη πόλη και τον συνδυασμό του

Να θυμίσουμε, ότι πρόσφατα ο υποψήφιος Δήμαρχος Γιάννης Πισιμίσης παρουσίασε τους βασικούς άξονες του τεχνικού προγράμματος με συγκεκριμένες παρεμβάσεις, αναπλάσεις και δραστικές αλλαγές σε χρόνια ζητήματα υποδομών.

Δείχνοντας ότι υπάρχει βάθος στον συνδυασμό και γίνεται δουλειά ουσίας αναφέρθηκαν με λεπτομέρειες οι βασικοί άξονες που διέπονται από μια φιλοσοφία εκσυγχρονισμού της πόλης και αναβάθμισης της ποιότητας ζωής των κατοίκων.

Σύμφωνα με το otavoice.gr, ο Άκης Δημαράς στέλεχος του συνδυασμού «Νέα Πνοή» και επιστήμονας-μελετητής μαζί με μια έμπειρη ομάδα τεχνοκρατών και στελεχών του συνδυασμού παρουσίασαν με ένα βίντεο τα Βριλήσσια της τετραετίας 2019-2023 καθηλώνοντας την κατάμεστη αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου της πόλης.

Βασική παρέμβαση η εγκαταλελειμμένη Ναυτική Βάση που θυμίζει τοπίο σε αποσύνθεση και παρακμή. Ο Γιάννης Πισιμίσης αναφερόμενος στην παρουσίαση τόνισε ότι το τεχνικό πρόγραμμα που παρουσιάστηκε είναι κοστολογημένο και υπολογίζεται στα 1.7 εκ ευρώ και θεωρεί ότι ο Δήμος μπορεί να το εκτελέσει με τις σωστές κινήσεις, είτε με δικά του αποθεματικά, είτε σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής και το κεντρικό κράτος.

Ο Γιάννης Πισιμίσης


«Είναι ζήτημα προτεραιοτήτων και επιλογών. Αν έχουμε όραμα ή απλά θα παραμείνουμε διαχειριστές με λογικές συντήρησης. Εμείς τολμάμε να κάνουμε ένα βήμα μπροστά, να ονειρευτούμε να σχεδιάσουμε να υλοποιήσουμε» ανέφερε και παρουσίασε τον βασικό κορμό των υποψήφιων δημοτικών συμβούλων (33 άτομα) που όπως είπε αποτελούν την ομάδα νίκης και δουλειάς.

Στο τέλος της εκδήλωσης όπου παρευρέθησαν πολιτικά και αυτοδιοικητικά στελέχη αλλά και εκπρόσωποι φορέων της πόλης έκοψε την παραδοσιακή βασιλόπιτα και τίμησε με την παράδοση αναμνηστικής πλακέτας τους πρώην δημάρχους Βριλησσίων, Νίκο Παπαδόπουλο και Κώστα Ιωαννίδη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments