Ελλάδα

Καταδρομική επίθεση στο αστυνομικό τμήμα Βύρωνα

Καταδρομική επίθεση στο αστυνομικό τμήμα Βύρωνα
Eπίθεση σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης (5/3/19) έξω από το Αστυνομικό Τμήμα Βύρωνα.

Στο στόχαστρο ομάδας νεαρών παιδιών βρέθηκε το απόγευμα της Τρίτης (5/3/19) το αστυνομικό τμήμα του Βύρωνα. Οι νεαροί πραγματοποίησαν καταδρομική επίθεση προκαλώντας μεγάλη αναστάτωση στις Αρχές.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες ανήλικοι πέταξαν νεράντζια και τρικάκια στον εξωτερικό χώρο του κτιρίου και στη συνέχεια φώναξαν συνθήματα κατά των αστυνομικών.

Φωτογραφία Eurokinissi


Η Ελληνική Αστυνομία προχώρησε σε πέντε προσαγωγές, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι οι προσαχθέντες στο σύνολό τους είναι ανήλικοι.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστός ο λόγος για τον οποίο οι νεαροί έβαλαν στο στόχαστρο το Αστυνομικό Τμήμα.

Να θυμίσουμε ότι κατά καιρούς διάφορα Αστυνομικά Τμήματα γίνονται στόχος επιθέσεων. Πιο πρόσφατο και τρανταχτό παράδειγμα η επίθεση στο Α.Τ Ομονοίας, όπου τραυματίστηκαν τέσσερις αστυνομικοί. Τότε, ομάδα άνω των 50 αντιεξουσιαστών επιτέθηκε αρχικά σε βανάκι της αστυνομίας, που χρησιμοποιείται για τις πεζές περιπολίες, ενώ στη συνέχεια κατέστρεψαν αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα έξω από το τμήμα.

Φωτογραφία Eurokinissi


Συνολικά από την επίθεση που είχε γίνει καταστράφηκαν πέντε οχήματα: δύο περιπολικά, δύο αυτοκίνητα ιδιωτών και το βανάκι της αστυνομίας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments