Αυτοδιοίκηση

Δήμος Διονύσου: Ξεκίνησαν νέα αντιπλημμυρικά έργα

Δήμος Διονύσου: Ξεκίνησαν νέα αντιπλημμυρικά έργα
Υπεγράφη και ξεκίνησε το έργο «Μικρά αντιπλημμυρικά και πύκνωση φρεατίων ομβρίων υδάτων» στον Δήμο Διονύσου.

Υπεγράφη και ξεκίνησε το έργο «Μικρά αντιπλημμυρικά και πύκνωση φρεατίων ομβρίων υδάτων» προϋπολογισμού 550.000 ευρώ από ίδιους πόρους του Δήμου Διονύσου.

Το έργο έχει χρονικό ορίζοντα 12 μηνών και θα διευθετήσει τοπικά τη απορροή των όμβριων υδάτων σε διάφορα σημεία όλων των Δημοτικών Κοινοτήτων του Δήμου Διονύσου, επιλύοντας τοπικά προβλήματα.

Πέραν των ήδη εντοπισμένων παρεμβάσεων που θα πραγματοποιηθούν σε πολλούς δρόμους θα αντιμετωπιστεί και οποιοδήποτε άλλο πρόβλημα απορροής και αποχέτευσης ομβρίων υδάτων προκύψει και αξιολογηθεί ως άμεσης προτεραιότητας, όπως επίσης και τοπικές επεμβάσεις που αφορούν σε αντιστηρίξεις των πρανών μικρών ρεμάτων του δήμου.

Ο Δήμαρχος Διονύσου κ. Δ. Ζαμάνης σημειώνει σχετικά: «Πρόκειται για μία σειρά μικρών αντιπλημμυρικών έργων που σκοπό έχουν να επιλύσουν τοπικά προβλήματα, που δημιουργούνται κατά τη διάρκεια ισχυρών βροχοπτώσεων σε πολλές περιοχές και δρόμους του δήμου μας.

Μαζί με τα δύο μεγάλα αντιπλημμυρικά έργα που είναι σε εξέλιξη, στην περιοχή Βρυσάκι και στην οδό Πιπεροπούλου, θα επιλυθούν σοβαρότατα προβλήματα δεκαετιών και θα θωρακιστεί αντιπλημμυρικά ο δήμος μας.

Με συνεχή έργα περνάμε τον Διόνυσο σε νέα εποχή».

Ο Δήμος Διονύσου ενημερώνει τους οδηγούς των αυτοκινήτων ότι κατά τη διάρκεια των αντιπλημμυρικών έργων και των εκσκαφών θα διέρχονται βαρέα φορτηγά και παρότι θα τοποθετηθούν οι σχετικές οδικές επισημάνσεις, τους παρακαλεί όπως είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments