Ελλάδα

Δολοφονία στο Χαλάνδρι: Τι ομολόγησε η 56χρονη Γερμανίδα

Δολοφονία στο Χαλάνδρι: Τι ομολόγησε η 56χρονη Γερμανίδα
Δολοφονία στο Χαλάνδρι: Η 56χρονη εντοπίστηκε στο κέντρο της Αθήνας και στη συνέχεια συνελήφθη.

Δολοφονία στο Χαλάνδρι: Η 56χρονη Γερμανίδα σύντροφός του είναι, σύμφωνα με την αστυνομία, η δράστης της ανθρωποκτονίας 64χρονου, που διαπράχθηκε στις 21 Φεβρουαρίου 2019, στο διαμέρισμα που διέμενε το θύμα στο Χαλάνδρι.

Η 56χρονη εντοπίστηκε στο κέντρο της Αθήνας και στη συνέχεια συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Ασφάλειας Αττικής, οι οποίοι και εξιχνίασαν την υπόθεση.

Σημειώνεται, ότι σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, ο θάνατος του θύματος είχε επέλθει περίπου δύο μήνες πριν να εντοπιστεί η σορός του, η οποία βρέθηκε τυλιγμένη με σεντόνια, που ήταν δεμένα με ιμάντες και κολλητική ταινία, ενώ στο κεφάλι ήταν τοποθετημένη νάιλον σακούλα.

Η Γερμανίδα, η οποία συζούσε με το θύμα στο συγκεκριμένο διαμέρισμα, εντοπίστηκε χθες το μεσημέρι στο κέντρο της Αθήνας και αρχικά προσήχθη στο Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας.

Στη συνέχεια, στο πλαίσιο της ποινικής δικογραφίας εκδόθηκε σε βάρος της ένταλμα σύλληψης και έτσι συνελήφθη.

Τι ομολόγησε η 56χρονη δράστης και τι τονίζουν στο ΑΠΕ – ΜΠΕ αστυνομικές πηγές

“Γύρισε σπίτι μεθυσμένος και φώναζε. Εγώ για να τον ηρεμήσω του έριξα πέντε με έξι ηρεμιστικά χάπια σε μια πορτοκαλάδα. Δεν είχα αντιληφθεί ότι πέθανε. Το κατάλαβα δύο ημέρες αργότερα. Δεν γνωρίζω με ποιόν τρόπο πέθανε”.

Αυτά τόνισε, μεταξύ άλλων, στους αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, η 56χρονη Γερμανίδα που συνελήφθη κατηγορούμενη για την ανθρωποκτονία του 64χρονου συντρόφου της, η σορός του οποίου εντοπίστηκε στις 21 Φεβρουαρίου 2019, στο διαμέρισμα που συζούσαν, στο Χαλάνδρι.

Σημειώνεται, ότι, σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, ο θάνατος του θύματος είχε επέλθει περίπου δύο μήνες πριν να εντοπιστεί η σορός του, η οποία βρέθηκε τυλιγμένη με σεντόνια, που ήταν δεμένα με ιμάντες και κολλητική ταινία, ενώ στο κεφάλι ήταν τοποθετημένη νάιλον σακούλα.

“Το πτώμα του 64χρονου εντοπίστηκε μέσα στο διαμέρισμα, γιατί η δράστης δεν μπορούσε μόνη της να το μεταφέρει σε άλλο σημείο”, όπως τονίζουν στο ΑΠΕ – ΜΠΕ αστυνομικές πηγές. “Πρόκειται για ένα κλασικό έγκλημα, όταν σε ένα σπίτι που συζούν δύο άνθρωποι και έχουν πολύ στενή σχέση, σε κάποια στιγμή ενός έντονου καυγά ο ένας μπορεί να σκοτώσει τον άλλο”, αναφέρουν χαρακτηριστικά οι ίδιες πηγές στο ΑΠΕ – ΜΠΕ, Παράλληλα, η αστυνομική εκτίμηση, σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση, είναι ότι η δράστης σε κάποια στιγμή έκλεισε το στόμα και τη μύτη του θύματος με τα χέρια της. Επίσης, σημειώνεται, ότι η γυναίκα όταν μιλούσε στους αστυνομικούς έδειχνε ψύχραιμη και έδινε την εντύπωση ψυχικά υγιούς ατόμου.

Για δεκαπέντε ημέρες μετά το έγκλημα η Γερμανίδα καθόταν στο διαμέρισμα, δίπλα στη σορό του 64χρονου, ενώ στη συνέχεια πήγε στη Γερμανία. Για άγνωστο, όμως, λόγο, ξαναγύρισε στην Ελλάδα. Στη συνέχεια διέμενε σε ξενοδοχείο στο Παγκράτι, όπου και την εντόπισαν οι αστυνομικοί. Αρχικά, προσήχθη, ενώ στη συνέχεια, στο πλαίσιο της ποινικής δικογραφίας, εκδόθηκε σε βάρος της ένταλμα σύλληψης και έτσι συνελήφθη.

Δολοφονία στο Χαλάνδρι: Τι είχε προηγηθεί

Από χτύπημα στο κεφάλι προήλθε ο θάνατος του άνδρα που βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη το απόγευμα της Πέμπτης (21/02) σε διαμέρισμα στο Χαλάνδρι.

Η σορός φέρεται να ήταν τυλιγμένη σε κουβέρτα και δεμένη με σχοινί. Το πτώμα, το οποίο ήταν σε προχωρημένη σήψη ανήκει σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας ανήκει στον 64χρονο ενοικιαστή του διαμερίσματος ο οποίος διέμενε εκεί με τη Γερμανίδα σύντροφό του. Το περίεργο είναι ότι η σύντροφος του 64χρονου έχει εξαφανιστεί από προσώπου γης.

Ο ιατροδικαστής υπολογίζει πως το έγκλημα έγινε πριν από περίπου ένα μήνα. Οι περαιτέρω έρευνες θα οδηγήσουν σε ακόμα πιο ασφαλή συμπεράσματα.

Αυτό που δημιουργεί ακόμη μεγαλύτερο “πονοκέφαλο” στους ανθρώπους της ΕΛ.ΑΣ είναι ότι η πόρτα του διαμερίσματος δεν έχει ίχνη παραβίασης, ενώ ούτε το σπίτι φαινόταν ακατάστατο. Άρα, εκ πρώτης όψεως το ενδεχόμενο της ληστείας απομακρύνεται.

Όπως τόνισε στις Αρχές, αλλά και σε δηλώσεις του, ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος, το ενοικίασε τον Σεπτέμβριο σε ένα Έλληνα και την Γερμανίδα σύζυγό του, ενώ στα τέλη Δεκεμβρίου ο άνδρας του είπε ότι θα έκαναν ένα ταξίδι στη Γερμανία. Σύμφωνα με τον ίδιο, στις αρχές Ιανουαρίου η γυναίκα του έδωσε το ενοίκιο και από τότε δεν ξαναείδε το ζευγάρι, ενώ στη συνέχεια έψαχναν τον άνδρα φίλοι του, καθώς και η πρώην σύζυγός του.

Να σημειωθεί, ότι κάτοικοι πολυκατοικίας στην οδό Κονίτσης ειδοποίησαν την ΕΛ.ΑΣ λόγω της έντονης δυσοσμίας που ερχόταν από το ισόγειο.

Μάλιστα, εκ πρώτης όψεως οι άνθρωποι της ΕΛ.ΑΣ δεν μπορούσαν να καταλάβουν εάν πρόκειται για άνδρα ή για γυναίκα. Καταληκτικά, να αναφέρουμε ότι την υπόθεση ασχολείται η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

  • Δείτε εικόνες από την οδό Κονίτσης στο Χαλάνδρι, εκεί όπου εντοπίστηκε νεκρός ο 64χρονος μέσα στο διαμέρισμά του:

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments