Αυτοδιοίκηση

Καραμέρος: Στις 51 οι υποψηφιότητας με το #Ενωμένο Μαρούσι

Καραμέρος: Στις 51 οι υποψηφιότητας με το #Ενωμένο Μαρούσι
Δύο δυναμικές γυναίκες, η Αγγελική Βυρίνη και η Παναγιώτα Ντάντα υποψήφιες με το #Ενωμένο Μαρούσι και τον Γιώργο Καραμέρο.

Η Αγγελική Βυρίνη και η Παναγιώτα Νταντά ενισχύουν με τις δυνάμεις τους από σήμερα, 26/03/2019, τον ανεξάρτητο συνδυασμό #Ενωμένο Μαρούσι και υποψήφιο Δήμαρχο τον Γιώργο Καραμέρο.

Με την ανακοίνωση των νέων υποψηφιοτήτων ο επικεφαλής του συνδυασμού δήλωσε:

“#Ενωμένο Μαρούσι ισχυρό, με δύο ακόμη δυναμικές συνδημότισσες μας. Είμαστε στην τελική ευθεία για τις εκλογές που θα φέρουν την αλλαγή που χρειάζεται το Μαρούσι. Στην πορεία μας θα έχουμε την πολύτιμη αρωγή και την ουσιαστική συμμετοχή της Αγγελικής Βυρίνη και της Παναγιώτας Ντάντα. Είναι νέοι άνθρωποι με επαγγελματικές επιτυχίες και πάνω από όλα διάθεση και ικανότητες να βοηθήσουν τον τόπο μας. Εύχομαι σε όλους καλή επιτυχία και όρεξη για δουλειά και προσφορά”.

Από την πλευρά τους οι νέες υποψήφιες δημοτικοί σύμβουλοι επισήμαναν μεταξύ άλλων:

Αγγελική Βυρίνη: «Στο πρόσωπο του Γιώργου Καραμέρου, βλέπω έναν νέο άνθρωπο με όραμα και ουσιαστικές απλές λύσεις έτσι ώστε ο πολίτης του Αμαρούσιου, να ανοίγει την πόρτα του σπιτιού του και να φτάνει ασφαλής στον προορισμό του. Θέλω ένα Μαρούσι τόπο τελικού προορισμού για όλους. Ένα Μαρούσι όπου όλοι εμείς θα συμβάλουμε απλά και ισορροπημένα μακριά από ριζωμένες πεποιθήσεις για την αλλαγή που έχει ανάγκη η πόλη μας, μαζί με τον Γιώργο Καραμέρο και το #Ενωμένο Μαρούσι».

Παναγιώτα Νταντά: «Ευχαριστώ τον Γιώργο Καραμέρο που με εμπιστεύτηκε ως υποψήφια δημοτική σύμβουλο στο συνδυασμό του # Ενωμένο Μαρούσι. Ο ίδιος είναι η κύρια αφορμή και αιτία να εμπλακώ ενεργά για πρώτη φορά με τα κοινά από το μετερίζι της τοπικής αυτοδιοίκησης. Να συμπλεύσω με έναν νέο άνθρωπο υπεύθυνο, έμπειρο με καινοτόμες ιδέες. Με το # Ενωμένο Μαρούσι το όραμα της αλλαγής θα γίνει πραγματικότητα».

Η Αγγελική Βυρίνη είναι διευθύντρια Marketing σε εταιρεία τροφίμων με σπουδές στη διοίκηση επιχειρήσεων και εργασιακή εμπειρία στο χώρο του marketing. Η Παναγιώτα Νταντά είναι ψυχοθεραπεύτρια γνωσιακής συμπεριφορικής θεραπείας, παντρεμένη με τον Αμίν Μομάνι, γενικό χειρουργό, μητέρα τριών παιδιών, ένα εξ’ αυτών με ειδικές ανάγκες.

  • Συνολικά ο συνδυασμός #Ενωμένο Μαρούσι απαρτίζεται, έως και σήμερα, από 51 υποψηφίους. Ακολουθούν τα ονόματα:

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments