Αθλητισμός

Ασπρόπυργος – Καλαμάτα: Σοβαρά επεισόδια από τους οπαδούς της “Μαύρης Θύελλας”

Ασπρόπυργος – Καλαμάτα: Σοβαρά επεισόδια από τους οπαδούς της “Μαύρης Θύελλας”
Ασπρόπυργος - Καλαμάτα: Οι οπαδοί της "Μαύρης Θύελλας" τα έκαναν... Γης Μαδιάμ!

Ασπρόπυργος – Καλαμάτα: Η “Μαύρη Θύελλα” διασύρθηκε με 5-0 στο ντέρμπι ανόδου της Γ’ Εθνικής και οι οπαδοί της που βρέθηκαν στον Ασπρόπυργο προκάλεσαν σοβαρά επεισόδια, μετατρέποντας τις εξέδρες και τον αγωνιστικό χώρο σε πεδίο μάχης!

Επεισόδια ωστόσο υπήρξαν τόσο πριν, όσο και κατά τη διάρκεια του αγώνα, με ρίψη φωτοβολίδων και κομματιών από τσιμέντο.

Αρχικά και κατά την άφιξη των πούλμαν των φιλοξενούμενων οπαδών επικράτησε πανικός όταν οι οπαδοί της Μαύρης Θύελλας έμπαιναν στη θύρα που τους παραχωρήθηκε.

Εκεί υπήρξε ρίψη φωτοβολίδων και κομματιών από τσιμέντο προς πάσα κατεύθυνση.

Διέσυρε την Καλαμάτα με πεντάρα ο Ασπρόπυργος

Βαριά ήττα με 5-0 γνώρισε η Καλαμάτα στην έδρα του Ασπρόπυργου ο οποίος ανέβηκε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας του 8ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά από το πρώτο λεπτό ζητώντας το γκολ που θα τους έβαζε σε θέση οδηγού και έχασαν την ευκαιρία μόλις στο 1ο λεπτόμε τον Δουκάκη. Ότι δεν κατάφερε ο Δουκάκης, το έκανε τρία λεπτά αργότερα ο Βασιλείου με κεφαλιά.

Ο Ασπρόπυργος συνέχισε το σφυροκόπημα, έχασε νέα ευκαιρία στο 10′ όμως στο 20ο λεπτό διπλασίασε τα γκολ του με τον Νατσιόπουλο. Ο Βασιλείου στο 32′ έκανε το 3-0, ενώ τον χορό των γκολ έκλεισαν οι Καραλής στο 40′ και Δουκάκης στο 56′.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments