Ζώδια

Ζώδια: Οι ερωτικές προβλέψεις του σαββατοκύριακου (6-7/4/2019)

Ζώδια: Οι ερωτικές προβλέψεις του σαββατοκύριακου (6-7/4/2019)
Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Ζώδια: Οι ερωτικές προβλέψεις του σαββατοκύριακου (6-7/4/2019)

Το πρώτο σαββατοκύριακο του Απρίλη, φίλες και φίλοι, ξεκινά με την Σελήνη στον Κριό, που ευνοεί τα ζώδια της Φωτιάς και του Αέρα φέρνοντας αισιοδοξία, ενθουσιασμό και ανεβασμένη libido, ενώ ταυτόχρονα ενισχύει την κοινωνικότητα και την εξωστρέφεια!

Ωστόσο, από το απόγευμα του Σαββάτου η Σελήνη θα περάσει στον Ταύρο για να ευνοήσει περισσότερο τα ζώδια της Γης και του Νερού, ενισχύοντας τον αισθησιασμό αλλά και τη διάθεσή μας να περάσουμε… καλά, αν και η σύνοδος που θα σχηματίσει με τον Ουρανό μπορεί να μας οδηγήσει σε… απρόβλεπτες συμπεριφορές, σε περίπτωση που νοιώθουμε εγκλωβισμένοι σε μια αδιέξοδη σχέση…

Παράλληλα, την Κυριακή ο Ερμής σχηματίζει εξάγωνο με τον Κρόνο και μπορεί να μην επηρεάζει άμεσα τα αισθηματικά μας, όμως μας βοηθά να αξιοποιήσουμε τη λογική και την καλή επικοινωνία για να ξεπεράσουμε τα εμπόδια και τις δυσκολίες που μπορεί να αντιμετωπίζουμε κάθε τομέα της ζωής μας.

Ταυτόχρονα, μας οπλίζει με υπομονή, υπευθυνότητα και μεθοδικότητα στις κινήσεις μας! Όλα αυτά μπορεί να έχουν ιδιαίτερα θετικό αποτέλεσμα και στις σχέσεις μας, αφού οδηγούν στην πολυπόθητη σταθερότητα στον ερωτικό τομέα…

ΚΡΙΟΣ

Το σαββατοκύριακό σου, αγαπημένε μου Κριέ, ξεκινά με μια ένταση και μια διάθεση να βγεις, να συναντήσεις φίλους, να επικοινωνήσεις και να περάσεις καλά! Αξιοποίησε λοιπόν το πρώτο μισό του Σαββάτου για να πάρεις το ταίρι σου και να βγείτε μια βόλτα στα μαγαζιά ή ακόμα και να βρεθείτε με κοινούς φίλους το μεσημεράκι και να… τιμήσετε το αγαπημένο σας ουζερί, απολαμβάνοντας τόσο την παρέα, όσο και τα νόστιμα μεζεδάκια!

Το ίδιο κάνε κι εσύ που δεν έχεις ταίρι, αφού δεν αποκλείεται μέσα από τον φιλικό σου κύκλο να προκύψει μια ενδιαφέρουσα νέα γνωριμία, που η χτεσινή Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου, θα την βοηθήσει να εξελιχτεί…

Από το απόγευμα του Σαββάτου η διάθεσή σου θα αρχίσει να πέφτει κάπως… Η Σελήνη θα μετακινηθεί στον Ταύρο και δεν αποκλείεται να φέρει στη σκέψη σου κάποιες οικονομικές υποχρεώσεις. Μην αφήσεις όμως την οικονομική ανασφάλεια να επηρεάσει τη σχέση σου, αφού αυτό το φεγγάρι θα ενισχύσει και τον αισθησιασμό σου!

Μπορείς να απολαύσεις το υπόλοιπο του διημέρου στην αγκαλιά του/της συντρόφου σου, ή με την παρέα λίγων και καλών φίλων, που θα σε κάνουν να νοιώσεις θαλπωρή και ασφάλεια.

ΤΑΥΡΟΣ

Μπορεί να μην ξεκινά και με τον καλύτερο τρόπο για σένα αυτό το σαββατοκύριακο, αγαπημένε μου Ταύρε, αφού η Σελήνη θα κινείται στον Κριό ενισχύοντας την εσωστρέφειά σου, ωστόσο η εξέλιξή του θα σε ενθουσιάσει!

Η Σελήνη το απόγευμα του Σαββάτου θα περάσει στο δικό σου ζώδιο, για να επαναφέρει την αισιοδοξία σου, την κοινωνικότητα, αλλά και τον αισθησιασμό σου, με τα εξάγωνα που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη και τον Ποσειδώνα την Κυριακή! Έτσι, αν προσέξεις λίγο μια επαναστατική και… ανατρεπτική διάθεση που θα σου προκαλέσει η σύνοδός της με τον Ουρανό το Σάββατο, είναι σίγουρο πως θα περάσεις τέλεια!

Αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου λοιπόν, θα απολαύσεις το σαββατόβραδο, αλλά και ολόκληρη την Κυριακή με το ταίρι σου, ό,τι κι αν αποφασίσετε να κάνετε μαζί! Άλλωστε, ο ερωτισμός και το πάθος θα κυριαρχήσουν και θα βρουν τον τρόπο να… εκφραστούν, χαρίζοντάς σας φλογερές στιγμές! Αλλά κι εσύ που δεν έχεις κάποια σχέση, θα λάμψεις και θα γίνεις η ψυχή της παρέας, με αποτέλεσμα τα φλερτ να σε πολιορκούν όπου βρεθείς κι όπου σταθείς, ανεβάζοντας την αυτοπεποίθησή σου στα ύψη!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με την Σελήνη να περνάει στον Ταύρο και στον 12ο οίκο σου το απόγευμα του Σαββάτου, αγαπημένε μου Δίδυμε, αυτό το σαββατοκύριακο η ευαισθησία και η εσωστρέφεια θα σε χαρακτηρίζουν, όμως αυτό δεν το λες και κακό, αφού ξαναφέρνουν το ρομαντισμό στη σχέση σου, αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου! Κι αν καταφέρεις να διαχειριστείς αποτελεσματικά κάποιες ανασφάλειες που μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια το σαββατόβραδο, με τη σύνοδο της Σελήνης με τον Ουρανό, είναι βέβαιο πως με τη βοήθεια των εξαγώνων που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη και τον Ποσειδώνα την Κυριακή το κρεββάτι σας θα πάρει… φωτιά!

Αλλά κι εσύ που είσαι μόνος/η αυτό το διήμερο μπορείς να “εκμεταλλευτείς” τον συναισθηματισμό και την τρυφερότητα που θα σε διακρίνουν, καθώς θα δώσουν το έναυσμα σε ενδιαφέροντα πρόσωπα να σε πλησιάσουν γοητευμένα, αλλά και για να έρθεις πιο κοντά με ένα πρόσωπο που ήδη σε ενδιαφέρει. Δεν αποκλείεται μάλιστα κι ένα πρόσωπο από το παρελθόν να προσπαθήσει να ξαναμπεί στη ζωή σου, με ανανεωμένες και ακόμα πιο ερωτικές διαθέσεις! Οι εξελίξεις είναι στο χέρι σου!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μπορεί στο πρώτο μισό του Σαββάτου να εξακολουθήσουν να σε απασχολούν κάποιες επαγγελματικές υποχρεώσεις που παραμένουν σε εκκρεμότητα, αγαπημένε μου Καρκίνε, από το απόγευμα όμως η Σελήνη περνά στον Ταύρο και υπόσχεται ένα υπέροχο σαββατοκύριακο! Δεν φτάνει που η κοινωνικότητα, η αισιοδοξία και η γοητεία σου επανέρχονται στα… φυσιολογικά τους επίπεδα, η σύνοδος της Σελήνης με τον Ουρανό το σαββατόβραδο σε σπρώχνει να κάνεις ό,τι μπορείς για να σπάσεις τη ρουτίνα και να ξεφύγεις από τις έννοιες της καθημερινότητας. Το ταίρι σου υποδέχεται με ενθουσιασμό την ανάλαφρη και διασκεδαστική πλευρά σου και ιδιαίτερα την Κυριακή, με το εξάγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη, είναι σίγουρο πως οι ερωτικές στιγμές που θα ζήσετε μαζί, θα σας… απογειώσουν!

Αλλά στα πάνω σου θα είσαι κι εσύ που ακόμη βαδίζεις σε… μοναχικά μονοπάτια! Οι νέες γνωριμίες που προκύπτουν παντού, τονίζουν την αυτοπεποίθησή σου και ενισχύουν τη γοητεία σου. Το ξέρεις πως… οι μοναχικές νύχτες φτάνουν στο τέλος τους, το βλέπεις στα βλέμματα των θαυμαστών που σε πολιορκούν και δεν έχεις παρά να αποφασίσεις με ποιο από τα άτομα που σε διεκδικούν, θα κάνεις ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή σου!

ΛΕΩΝ

Μπορεί το σαββατοκύριακό σου να ξεκινά με μια ανάλαφρη και κοινωνική διάθεση, αγαπημένε μου Λέοντα, ωστόσο από το απόγευμα του Σαββάτου που η Σελήνη θα περάσει στον Ταύρο σχηματίζοντας σύνοδο με τον Ουρανό, είναι πολύ πιθανό να ξεπηδήσουν κάποιες επαγγελματικές υποχρεώσεις, που θα σου χαλάσουν το κέφι. Όμως, να θυμάσαι πως δεν θα σε βοηθήσει σε τίποτα το  να αγχωθείς και να παραμελήσεις την προσωπική σου ζωή. Ίσα ίσα, που αν δεν δώσεις την πρέπουσα σημασία στο ταίρι σου, στα επαγγελματικά σου προβλήματα θα προστεθούν και μερικά… αισθηματικά!

Προσπάθησε λοιπόν να ξεφύγεις από τις σκοτούρες της δουλειάς και δώσε στο ταίρι σου το περιθώριο να σου… φτιάξει το κέφι και να τονώσει την αυτοπεποίθησή σου με τον… μαγικό τρόπο, που μόνο εκείνο κατέχει! Άλλωστε, με το εξάγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη και τον Ποσειδώνα την Κυριακή, σίγουρα θα απολαύσεις τις φλογερές στιγμές που θα προκύψουν! Αλλά κι εσύ που είσαι μόνος/η, μπορεί να μην έχεις ένα ταίρι να σε παρασύρει και να σε απομακρύνει από τις δουλειές, ωστόσο δεν θα σου λείψουν τα φλερτ στον επαγγελματικό σου χώρο… Μη διστάσεις να ανταποκριθείς!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Για σένα, αγαπημένε μου Παρθένε, μπορεί αυτό το σαββατοκύριακο να μην ξεκινά με τον καλύτερο τρόπο, καθώς κάποια οικονομικά θέματα θα σε απασχολούν, όμως από το απόγευμα του Σαββάτου που η Σελήνη θα περάσει στον Ταύρο, όλα θα αρχίσουν να αλλάζουν προς το καλύτερο! Φυσικά, σε αυτό θα σε βοηθήσει η ανεβασμένη ψυχολογία που θα σου χαρίσει αυτό το φεγγάρι, που θα ενισχύσει την αισιοδοξία σου, αλλά και την κοινωνικότητά σου! Αν είσαι δεσμευμένος/η μάλιστα, δεν θα ήταν άσχημη ιδέα να πάρεις το ταίρι σου και να κάνετε μια κοντινή εκδρομή, που θα σας χαρίσει νέες εμπειρίες και θα σας βοηθήσει να ξεφύγετε από τα ίδια και τα ίδια!

Όμως, ακόμα κι αν δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα, οι κοινοί σας φίλοι είναι εκεί! Βγείτε, διασκεδάστε, απολαύστε τις συναναστροφές σας και είναι σίγουρο πως το πάθος μεταξύ σας θα αναζωπυρωθεί! Αλλά κι εσύ που είσαι μόνος/η, αυτό το διήμερο θα περάσεις τέλεια, θα χαρείς τη ζωή, ενώ θα κάνεις πολλές νέες γνωριμίες μέσα από τον φιλικό σου κύκλο! Και δεν αποκλείεται μία από αυτές να γίνει η επόμενη μεγάλη σχέση σου!

ΖΥΓΟΣ

Αυτό το σαββατοκύριακο, αγαπημένε μου Ζυγέ, και ιδιαίτερα από το απόγευμα του Σαββάτου και μετά, ο συναισθηματισμός σου έρχεται σε πρώτο πλάνο, με την Σελήνη να μετακινείται στον Ταύρο. Παράλληλα, κάποια οικονομικά θέματα μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο και να σου δημιουργήσουν έναν εκνευρισμό, καθώς θα προσπαθείς να βρεις λύσεις, που θα σου προσφέρουν την πολυπόθητη ασφάλεια!

Έτσι, υπάρχουν δυο τρόποι να περάσεις το διήμερο, ειδικά αν είσαι δεσμευμένος/η: Ή θα αφήσεις τον εκνευρισμό να κυριαρχήσει δημιουργώντας προβλήματα κι εντάσεις μέσα στη σχέση σου ή θα αξιοποιήσεις το συναίσθημά σου, που θα ενισχύσει τόσο τον ερωτισμό σου, όσο και την επικοινωνία με το ταίρι σου! Εσύ ποιον δρόμο προτιμάς;

Αλλά κι εσύ που δεν έχεις σχέση, σε μια ανάλογη φάση βρίσκεσαι, με την ένταση να επικρατεί! Ωστόσο, η διάθεσή σου πολύ εύκολα μπορεί να αλλάξει, καθώς μια εντελώς αναπάντεχη γνωριμία προβλέπεται εκεί που δεν το περιμένεις, ίσως ακόμα και στο χώρο της δουλειάς σου. Μια γνωριμία, που όχι μόνο θα ανεβάσει την αυτοπεποίθησή σου, αλλά μπορεί ακόμα και να σε… συγκλονίσει και να σε κάνει να δεις το αισθηματικό σου μέλλον με άλλο, πιο… αισιόδοξο μάτι!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη εγκαταλείπει τον Κριό για να περάσει απέναντί σου, στον Ταύρο το απόγευμα του Σαββάτου, αγαπημένε μου Σκορπιέ, και να φέρει τις προσωπικές σου σχέσεις στο προσκήνιο. Η γοητεία σου ενισχύεται, ωστόσο το σαββατόβραδο καλό θα είναι να προσέξεις τη σύνοδο που θα σχηματίσει με τον Ουρανό, καθώς μπορεί να προκαλέσει έναν εκνευρισμό και μια διάθεση… επαναστατική απέναντι σε όλους και σε όλα, που όπως αντιλαμβάνεσαι δεν προωθεί με τον καλύτερο τρόπο τα αισθηματικά σου!

Όπως και να έχει όμως, η Κυριακή είναι μια… άλλη μέρα, καθώς η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με την Αφροδίτη και τον Ποσειδώνα κι έρχεται να αποκαταστήσει κάθε ένταση με το ταίρι σου, αλλά και να ανεβάσει τη libido στα ύψη!

Αν έχεις ήδη ένα ταίρι, όλα τα προβλήματα που υπάρχουν μεταξύ σας θα λυθούν στο… κρεββάτι, που θα πάρει φωτιά και θα επαναφέρει την αρμονία, αλλά και το φλογερό πάθος στη σχέση σας. Αν είσαι μόνος/η, αυτό το σαββατοκύριακο ένας κεραυνοβόλος έρωτας είναι πολύ πιθανός, όμως ακόμη κι αν κάτι τέτοιο δεν συμβεί, ο… αισθησιασμός σου θα βρει τον τρόπο να εκτονωθεί, με κάποιο από τα πολλά φλερτ που θα σε περιτριγυρίζουν!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μπορεί η Σελήνη να περνάει στον Ταύρο το απόγευμα του Σαββάτου και να φέρνει στο μυαλό σου κάποιες εκκρεμότητες και υποχρεώσεις της καθημερινότητας, ενώ δεν αποκλείεται να προκύψουν και κάποιες ανατροπές, με τη σύνοδο που θα σχηματίσει με τον Ουρανό, ωστόσο εσύ δεν πρέπει να της επιτρέψεις να περιορίσει την αισιοδοξία σου και να σου προκαλέσει εκνευρισμό!

Αντίθετα, μπορείς πολύ εύκολα να πείσεις το ταίρι σου να σε βοηθήσει να ξεμπερδέψεις πιο γρήγορα, έτσι ώστε να μείνει χρόνος και για τη σχέση σας, ειδικά την Κυριακή, που το φεγγάρι θα σχηματίσει εξάγωνο με την Αφροδίτη και τον Ποσειδώνα!

Το μόνο που χρειάζεται λοιπόν για να περάσεις ένα αισθησιακό διήμερο, είναι να προσπαθήσεις να διατηρήσεις την καλή σου διάθεση και να μην εκτονώσεις τον όποιο εκνευρισμό σου στο ταίρι σου!

Όσο για σένα που είσαι μόνος/η, μπορεί το Σάββατο να αφήσεις στο περιθώριο την ερωτική σου ζωή, καθώς ο χρόνος σου θα είναι περιορισμένος, την Κυριακή όμως θα έχεις κι εσύ τα… τυχερά σου! Δεν αποκλείεται μάλιστα μια νέα γνωριμία να προκύψει από τον επαγγελματικό σου χώρο, που θα σου δημιουργήσει κατευθείαν ένα συναίσθημα οικειότητας και αλληλοκατανόησης…

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ακόμα κι αν το πρώτο μισό του Σαββάτου, με την Σελήνη να κινείται ακόμα στον Κριό, κάποια οικογενειακά θέματα σε προβληματίσουν, αγαπημένε μου Αιγόκερε, από το απόγευμα του Σαββάτου που η Σελήνη θα περάσει στον Ταύρο η ψυχολογία σου θα αλλάξει… άρδην!

Η κοινωνικότητα και η αισιοδοξία θα σε χαρακτηρίζουν, ενώ με τη σύνοδο που θα σχηματίσει με τον Ουρανό, δεν αποκλείεται μια ξαφνική, αλλά πολύ ενδιαφέρουσα πρόσκληση από το φιλικό σου περιβάλλον να σε ενθουσιάσει! Αν μάλιστα είσαι αδέσμευτος/η, δεν αποκλείεται να προκύψει κι ένας… κεραυνοβόλος έρωτας, που θα σε απογειώσει!

Αλλά κι εσύ που έχεις ήδη μια σχέση, θα απολαύσεις τόσο το σαββατόβραδο διασκεδάζοντας με το ταίρι σου και κοινούς φίλους, όσο και την Κυριακή, που η Σελήνη θα σχηματίσει εξάγωνο με την Αφροδίτη και τον Ποσειδώνα, δίνοντας σου τη δυνατότητα να αποκαλύψεις τον αισθησιασμό και τον ρομαντισμό σου! Το πλανητικό σκηνικό σου δίνει τη δυνατότητα να κάνεις το ταίρι σου ευτυχισμένο, τόσο με την ερωτική σου διάθεση όσο και με την αρμονική επικοινωνία που θα έχετε μεταξύ σας και που θα σας βοηθήσει να κάνετε μια… επανεκκίνηση στη σχέση σας!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με την μετακίνηση της Σελήνης στον Ταύρο το απόγευμα του Σαββάτου να σε απασχολήσουν κάποια θέματα του σπιτιού ή της οικογένειας, αγαπημένε μου Υδροχόε, όμως αυτός δεν είναι λόγος να χάσεις το κέφι, την αυτοπεποίθηση και την ερωτική σου διάθεση! Άλλωστε, και ειδικά την Κυριακή που η Σελήνη θα σχηματίσει εξάγωνα με την Αφροδίτη και τον Ποσειδώνα, το σπίτι σου μπορεί να γίνει μια… ερωτική φωλιά, γεμάτη αγάπη, θαλπωρή αλλά κι αισθησιασμό για εσένα και το ταίρι σου!

Το μόνο που θα χρειαστεί να κάνεις είναι να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου, αλλά και να δημιουργήσεις την ανάλογη ατμόσφαιρα και να απολαύσεις καυτές… ιδιωτικές στιγμές με το ταίρι σου, μακριά από αδιάκριτα βλέμματα!

Αλλά κι εσύ που δεν έχεις βρει ακόμα το ταίρι σου, αυτό το σαββατοκύριακο μπορεί να ξαφνιαστείς από μια νέα γνωριμία που θα προκύψει με αφορμή μια οικογενειακή συνάντηση ή μια έξοδο με τους πολύ στενούς σου φίλους. Γι’ αυτό μην… παραδοθείς στον εκνευρισμό που θα σε περιτριγυρίζει και μην απομονωθείς, αποφεύγοντας εξόδους και συναντήσεις, γιατί μπορεί να κλωτσήσεις μια πολύ σημαντική ευκαιρία για… δέσμευση!

ΙΧΘΥΣ

Αυτό το σαββατοκύριακο επιτέλους χαλαρώνεις από κάποια οικονομικά θέματα που έφερε στο προσκήνιο η Σελήνη από τον Κριό, αγαπημένε μου Ιχθύ, καθώς το απόγευμα του Σαββάτου το φεγγάρι περνάει στον Ταύρο, σχηματίζοντας σύνοδο με τον Ουρανό, ενώ την Κυριακή θα σχηματίσει εξάγωνο με την Αφροδίτη και τον Πλούτωνα!

Η κοινωνικότητα, η αυτοπεποίθηση, η αισιοδοξία, αλλά και η ακαταμάχητη γοητεία σου επανέρχονται και δεν πλέον… δεν κρατιέσαι με τίποτα μέσα στο σπίτι! Άλλωστε, ειδικά το σαββατόβραδο οι προσκλήσεις από φίλους θα πέφτουν… βροχή και θα σε ξεσηκώνουν ακόμα περισσότερο!

Αν έχεις λοιπόν ταίρι, πάρε το και βγείτε να διασκεδάσετε… ξέφρενα, ενώ την Κυριακή δεν θα ήταν άσχημη ιδέα να οργανώσετε μια μικρή απόδραση, δυο σας ή και με φίλους, που θα σας ανανεώσει και θα σας απομακρύνει από έννοιες και προβλήματα!

Όσο για σένα που εξακολουθείς να αναζητάς το άλλο σου μισό, δεν αποκλείεται αυτό το διήμερο επιτέλους να το συναντήσεις, ειδικά το σαββατόβραδο, που δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες για… αναπάντεχες γνωριμίες και κεραυνοβόλους έρωτες! Άλλωστε, η αξιολάτρευτη κι επικοινωνιακή προσωπικότητά σου, σε κάνει ακαταμάχητο/η και κανείς δεν θα μπορεί να σου αντισταθεί!

πηγή: zwdia24.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments