Ελλάδα

Πυροβολισμοί στην Κρήτη: Πυρά κατά αστυνομικών στον Άγιο Νικόλαο

Πυροβολισμοί στην Κρήτη: Πυρά κατά αστυνομικών στον Άγιο Νικόλαο
Πυροβολισμοί στην Κρήτη: Άγνωστοι άνοιξαν πυρ εναντίον περιπολικού της Ομάδας Ελέγχου Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων​ (ΟΕΠΤΑ).

Πυροβολισμοί στην Κρήτη: Άγνωστοι άνοιξαν πυρ εναντίον περιπολικού στον Άγιο Νικόλαο και βρίσκεται σε εξέλιξη καταδίωξη των δραστών.

Το συμβάν, σύμφωνα με το e-kriti, ξεκίνησε σε έναν καθιερωμένο έλεγχο που επιχείρησαν να κάνουν αστυνομικοί της Ομάδας Ελέγχου Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (ΟΕΠΤΑ) σε διερχόμενο όχημα.

Πυροβολισμοί στην Κρήτη: Δυο οι δράστες των πυροβολισμών που αναζητούνται

Οι άγνωστοι που επέβαιναν στο αυτοκίνητο άνοιξαν πυρ κατά των αστυνομικών και του περιπολικού και διέφυγαν από το σημείο πεζή!

Μέσα σε λίγα λεπτά ενημερώθηκε το κέντρο της ΕΛ.ΑΣ και ξεκίνησε η καταδίωξη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι κακοποιοί που αναζητούνται είναι δύο.

Πυροβολισμοί στην Κρήτη: Προηγήθηκε επεισόδιο με κατοίκους σε χωριό

Σύμφωνα με το cretapost, όλα ξεκίνησαν από έναν διαπληκτισμό ανάμεσα σε δυο άγνωστους άνδρες με κατοίκους χωριού κοντά στην περιοχή των Λιμνών, του Αγίου Νικολάου.

Οι κάτοικοι της περιοχής ζήτησαν τη συνδρομή της Αστυνομίας και στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί της Ομάδας Ελέγχου Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (ΟΕΠΤΑ).

Όπως αναφέρει το ekriti, όταν οι αστυνομικοί εντόπισαν το όχημα που επέβαιναν οι ύποπτοι και επιχείρησαν να πραγματοποιήσουν έλεγχο, οι δυο επιβαίνοντες άνοιξαν πυρ κατά του περιπολικού!

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι δράστες διέφυγαν πεζή, ενώ το όχημα στο οποίο επέβαιναν είναι ένα μαύρο, αγροτικό 4×4.


*Φωτογραφίες αρχείου: Eurokinissi

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments