Αυτοδιοίκηση

Αν είναι δυνατόν: Αυτό είναι το πιο απίθανο βίντεο Έλληνα υποψηφίου για τις εκλογές

Αν είναι δυνατόν: Αυτό είναι το πιο απίθανο βίντεο Έλληνα υποψηφίου για τις εκλογές
Το βίντεο γνωστού ηθοποιού έχει γίνει viral στο διαδίκτυο.

Όσο πλησιάζουν οι εκλογές, η αλήθεια είναι ότι τα μάτια μας έχουν δει πολλά. Από υποψήφιο να διαφημίζεται μέσα σε… ψυγείο, μέχρι και υποψήφιο να κάνει λογοπαίγνια με το γραφείο τελετών που έχει.

Ωστόσο, το παρακάτω βίντεο γνωστού ηθοποιού που αναρτήθηκε στο Facebook δεν έχει προηγούμενο. Λίγο πριν τις εκλογές λοιπόν, οι υποψήφιοι “βομβαρδίζουν” το εκλογικό σώμα με σποτάκια, κάρτες κλπ για ένα καλύτερο μέλλον την ημέρα της… κρίσεως.

Ο Άγγελος Παπαδημητρίου όμως έκανε την έκπληξη και βρήκε έναν άκρως ιδιαίτερο τρόπο για να παρουσιάσει την υποψηφιότητά του.

Συγκεκριμένα ανέβασε ένα βίντεο με πρωταγωνιστή τον ίδιο και με μουσικό «χαλί» το «Παλαμάκια, παλαμάκια» του Σπύρου Ζαγοραίου. Όπως ήταν φυσικό, το βίντεο έγινε viral και κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

  • Το εν λόγω βίντεο:

Να αναφέρουμε, ότι ο γνωστός ηθοποιός, Άγγελος Παπαδημητρίου κατεβαίνει ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Κώστα Μπακογιάννη.

Ποιος είναι ο Άγγελος Παπαδημητρίου

Ο Άγγελος Παπαδημητρίου (γενν. 1952, Κιάτο) είναι ηθοποιός, τραγουδιστής και εικαστικός με πολύπλευρη παρουσία στις τέχνες.

Έχει συμμετάσχει σε πολλές παραστάσεις, τόσο στο θέατρο πρόζας όσο και στο μουσικό θέατρο.

Ενδεικτικά: Δωδέκατη Νύχτα του Σαίξπηρ σε σκηνοθεσία Ν. Χουρμουζιάδη στην Πειραματική Σκηνή της Τέχνης Θεσσαλονίκης (1995), Στησιχόρου και Πιπίνου Γωνία στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, Όρνιθες του Αριστοφάνη σε σκηνοθεσία Ν. Αρμάου με το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας (1996), Νεφέλες του Αριστοφάνη σε σκηνοθεσία Α. Βουτσινά στην Επίδαυρο (1998), Οπερέτα του Βιτόλ Γκόμπροβιτς σε σκηνοθεσία Β. Νικολαΐδη στο Κ.Θ.Β.Ε. (2005), Οι Απάχηδες των Αθηνών του Ν. Χατζηαποστόλου (2008) και Το Μικρόβιο του Έρωτα του Κ. Γιαννίδη (2009) στην Εθνική Λυρική Σκηνή, σε σκηνοθεσία Ι. Σιδέρη και Σ. Σπυράτου – Λ. Λιάβα αντίστοιχα, Σιρανό ντε Μπερζεράκ του Ε. Ροστάν σε σκηνοθεσία Ν. Καραθάνου στο Εθνικό Θέατρο (2010).

Το ρεπερτόριό του ως τραγουδιστή περιλαμβάνει κυρίως τραγούδια από την ελληνική οπερέτα και το ελαφρό τραγούδι. Έχει επίσης λάβει μέρος σε τηλεοπτικές σειρές και παραγωγές.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments