Ελλάδα

Νεκρό βρέφος στο Αίγιο: Βρέθηκε πεταμένο στα σκουπίδια

Νεκρό βρέφος στο Αίγιο: Βρέθηκε πεταμένο στα σκουπίδια
Νεκρό βρέφος στο Αίγιο: Σοκαρισμένοι οι αστυνομικοί και η τοπική κοινωνία.

Φρίκη στο Αίγιο. Ένα νεκρό βρέφος βρέθηκε πεταμένο στα σκουπίδια επί της οδού Χρυσοστόμου Σμύρνης στον Συνοικισμό Νικολάου Πλαστήρα στην αχαϊκή πόλη.

Το νεκρό βρέφος εντοπίστηκε έπειτα από ανώνυμη καταγγελία που έγινε στις Αρχές. Σύμφωνα με το filodimos.gr, υπήρξε ανώνυμη καταγγελία πως η μία γυναίκα 30 ετών πέταξε το μωρό σε κάδο και ακολούθως πήγε για νοσηλεία στο Νοσοκομείο του Ρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όταν έφτασαν οι Αρχές στο σημείο, το αγγελούδι είχε ήδη χάσει τη μάχη να κρατηθεί στη ζωή.

Η μητέρα έφτασε στο νοσοκομείο με αιμορραγία

Σύμφωνα με πληροφορίες, η νεαρή γυναίκα έφτασε μόνη στο νοσοκομείο με αιμορραγία. Πήγε στη Μαιευτική – Γυναικολογική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου στο Ρίο και πολύ γρήγορα οι γιατροί που την εξέτασαν ειδοποίησαν την αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν ευρήματα που παραπέμπουν σε επιπλοκές από γέννα. Αστυνομικοί έφτασαν στο νοσοκομείο και χειρίζονται με ιδιαίτερη προσοχή την υπόθεση. Όλα δείχνουν πως η 30χρονη γέννησε, κάτω από συνθήκες που ακόμη δεν έχουν αποσαφηνιστεί και πέταξε το βρέφος της, στα σκουπίδια.

Νεκρό βρέφος στη Βάρκιζα

Το τραγικό αυτό περιστατικό στο Αίγιο δεν είναι το μόνο που έχει συνταράξει το τελευταίο διάστημα το πανελλήνιο. Πριν από ένα μήνα περίπου 30χρονη στη Βάρκιζα κατηγορείται ότι άφησε μόνο των 13 μηνών βρέφος στο διαμέρισμα, με αποτέλεσμα να καεί ζωντανό. Ανακριτής και εισαγγελέας αποφάσισαν να κριθεί η 30χρονη προφυλακιστέα. Σε βάρος της νεαρής γυναίκας έχει ασκηθεί κακουργηματική δίωξη για θανατηφόρα έκθεση και εμπρησμό από αμέλεια. Η 30χρονη φέρεται να υποστηρίζει ότι άφησε μόνο το κοριτσάκι, από νωρίς, πιστεύοντας ότι θα το πρόσεχε ο οδηγός ταξί με τον οποίο είχε σχέση.

Η φωτιά μάλλον ξέσπασε από το θερμαντικό σώμα και το κοριτσάκι κάηκε αβοήθητο, πάνω στο κρεβατάκι του. Όταν γύρισε η 30χρονη είπε ότι είδε καπνούς, προσπάθησε να πάρει το παιδί αλλά δεν τα κατάφερε και ειδοποίησε την Πυροσβεστική.

Σύμφωνα με πληροφορίες το 13 μηνών βρέφος είχε μείνει μόνο του για έξι ολόκληρες ώρες στο διαμέρισμα. Ήδη η υπεράσπισή της έχει ζητήσει τη διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης. Η κατηγορουμένη 30χρονη κατά πληροφορίες υποστήριξε ότι πέρασε μαύρα παιδικά χρόνια, αλλά και δύσκολες στιγμές στο πλευρό της θετής της μητέρας και πως από τα 11 της υφίστατο κακοποίηση σχεδόν σε καθημερινή βάση από τον σύντροφο της θετής της μητέρας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments