Ελλάδα

Ξυλόκαστρο: Τρεις οι νεκροί πεζοπόροι στο φαράγγι του Αγίου Λουκά

Ξυλόκαστρο: Τρεις οι νεκροί πεζοπόροι στο φαράγγι του Αγίου Λουκά
Τραγική κατάληξη είχαν οι έρευνες της ΕΜΑΚ στο Ξυλόκαστρο. Δύο από τους τρεις αγνοούμενους βρέθηκαν νεκροί, ενώ ένας εντοπίστηκε έχοντας τις αισθήσεις του.

Οι άντρες της Πυροσβεστικής εντόπισαν σήμερα δυο άτομα χωρίς τις αισθήσεις τους καθώς και έναν επιζών σε δύσβατη περιοχή στο φαράγγι του Αγίου Λουκά στο Ξυλόκαστρο.

Είχε προηγηθεί επιχείρηση εντοπισμού των πεζοπόρων να έχει ξεκινήσει από χθες ύστερα από τηλεφώνημα γυναίκας που έκανε λόγο για άγνωστο αριθμό ατόμων που έχουν χαθεί στην περιοχή.

Όπως ανέφερε η ειδοποίηση της πυροσβεστικής: “Εντοπίστηκαν και ανασύρονται ένα άτομο έχοντας τις αισθήσεις του καθώς και δύο άτομα χωρίς τις αισθήσεις τους, από δύσβατο σημείο στο φαράγγι του Αγίου Λουκά στο Ξυλόκαστρο Κορινθίας”.

Η σύζυγος του ενός μέλους της ομάδας, που βρισκόταν στην Αθήνα, ανησύχησε γιατί δεν μπορούσε να επικοινωνήσει με τον σύζυγό της το μεσημέρι, που αναμενόταν να βρίσκονται στο τέρμα της καθόδου. Ετσι, στις 6 το απόγευμα ειδοποίησε την πυροσβεστική και ξεκίνησαν οι έρευνες.Λ

Λίγο μετά τις 12 τα ξημερώματα της Κυριακής είχε εντοπίσει και ανασύρει ακόμη ένα άτομο χωρίς τις αισθήσεις του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments