Αυτοδιοίκηση

Δημοτικές εκλογές 2019: Η Τζοβάνα Πάγια υποψήφια δημοτική σύμβουλος με το Ενωμένο Μαρούσι

Δημοτικές εκλογές 2019: Η Τζοβάνα Πάγια υποψήφια δημοτική σύμβουλος με το Ενωμένο Μαρούσι
Στις δημοτικές εκλογές 2019 ο Γιώργος Καραμένος είναι υποψήφιος δήμαρχος Αμαρουσίου και το Ενωμένο Μαρούσι "μεγαλώνει" συνεχώς. Η Τζοβάνα Πάγια ανακοίνωσε την υποψηφιότητά της.

Ένα μήνα πριν από τις δημοτικές εκλογές 2019 και το Ενωμένο Μαρούσι ανακοίνωσε μία από τις νεώτερες σε ηλικία υποψήφιες αυτών των εκλογών στο Μαρούσι, την εικοσάχρονη φοιτήτρια Τζοβάνα Πάγια. Με την ένταξη της στο συνδυασμό ο υποψήφιος δήμαρχος Γιώργος Καραμέρος δήλωσε: “Με ιδιαίτερη χαρά υποδεχόμαστε στο # Ενωμένο Μαρούσι νέους ανθρώπους που θέλουν να προσφέρουν για την πόλη και τους δημότες της.

Ζωντάνια, όρεξη και νέες ιδέες είναι τα χαρακτηριστικά της αλλαγής που θέλουμε να φέρουμε και αρκεί να δει κάποιος το ψηφοδέλτιο που διαμορφώνουμε για να μας ακολουθήσει. Καλωσορίζουμε λοιπόν την Τζοβάνα Πάγια, που με τα είκοσι της χρόνια, δίνει ήδη ακόμα μεγαλύτερη πνοή στην παράταξή μας”.

Από την πλευρά της, η Τζοβάνα Πάγια, φοιτήτρια δημοσιογραφίας, σημείωσε: “Ευχαριστώ ιδιαίτερα τον Γιώργο Καραμέρο για την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπό μου. Ο υποψήφιος δήμαρχος, με τις επιλογές του έδειξε ότι θέλει να στηριχτεί στη νέα γενιά, ενώ τα ανεξάρτητα χαρακτηριστικά του συνδυασμού #Ενωμένο Μαρούσι δίνουν και σε εμάς τους νέους ανθρώπους που δεν έχουμε κομματικές κατευθύνσεις, τη δυνατότητα να ασχοληθούμε ενεργά με τα κοινά της πόλης”.

Δημοτικές εκλογές 2019: Το πρόγραμμα του Γιώργου Καραμέρου

Μπροστά σε εκατοντάδες Μαρουσιώτισσες και Μαρουσιώτες ο υποψήφιος Δήμαρχος Γιώργος Καραμέρος εγκαινίασε το περασμένο Σάββατο το εκλογικό κέντρο του πολυσυλλεκτικού συνδυασμού #Ενωμένο Μαρούσι και κυρίως παρουσίασε το πρόγραμμά του, το οποίο και δόθηκε σε μια καλαίσθητη λιτή έκδοση 40 σελίδων.

Ο Γιώργος Καραμέρος αφού ζήτησε συγγνώμη από τους κατοίκους του κέντρου για την ταλαιπωρία που δημιούργησε η πολύ μεγάλη συγκέντρωση που έκλεισε τα πεζοδρόμια, την οδό Κονδύλη και μέρος της πλατείας Γαρδέλη,  καλωσόρισε τους Δημότες και τους ευχαρίστησε για τις προτάσεις που κατέθεσαν στην ανοικτή διαβούλευση που έγινε στην ειδική πλατφόρμα enomenomaroussi.gr.

Από αυτή τη διαβούλευση, από τις θεματικές ομάδες του συνδυασμού αλλά και μια ομάδα ειδικών τεχνοκρατών σε όλα τα θέματα, εκπονήθηκε ένα «ολοκληρωμένο σχέδιο παρέμβασης για την πόλη» όπως τιτλοφορείται τελικά το πρόγραμμα του συνδυασμού που πρώτος από όλες τις παρατάξεις το παρουσιάζει σε έντυπη και ηλεκτρονική μορφή.

Ο Γιώργος Καραμέρος νωρίτερα το πρωί της Μεγάλης Τρίτης έστειλε πασχαλινές ευχές στους πολίτες. Στο μήνυμά του ανέφερε: Εύχομαι στις Μαρουσιώτισσες και τους Μαρουσιώτες το Αναστάσιμο Φως να φωτίζει τις ζωές όλων μας. Το άφατο θαύμα της Ανάστασης του Κυρίου σημαίνει διαχρονικά το πέρασμα από το θάνατο στη ζωή και από το σκοτάδι στο Φως. Ένα τέτοιο Φως, αληθινό χρειάζεται και η πόλη μας.  Χρόνια πολλά με υγεία σε όλους.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments