Αυτοδιοίκηση

Δημοτικές εκλογές 2019: Ο Αθανάσιος Μπέλτσος εξηγεί γιατί θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος

Δημοτικές εκλογές 2019: Ο Αθανάσιος Μπέλτσος εξηγεί γιατί θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος
Ο Αθανάσιος Μπέλτσος κατεβαίνει στις δημοτικές εκλογές 2019 υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Βριλησσίων με τη "Νέα Πνοή".

Στις δημοτικές εκλογές 2019 υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τη “Νέα Πνοή” του Γιάννη Πισιμίση κατεβαίνει ο κ. Αθανάσιος Μπέλτσος, ο οποίος είχε μια πολυετή έντονη παρουσία στα πολιτικά δρώμενα της χώρας έχοντας διατελέσει σε σημαντικές θέσεις από τα μαθητικά και φοιτητικά του χρόνια μέχρι σήμερα.

Αναφερόμενος στις δημοτικές εκλογές 2019 αναπτύσσει τους λόγους που τον οδήγησαν να πάρει την απόφαση να θέσει υποψηφιότητα για δημοτικός σύμβουλος. Αναφέρει σχετικά: “Στις 26 Μαΐου εκλέγουμε δήμαρχο, δημοτικούς συμβούλους. Δεν εκλέγουμε πρωθυπουργό, βουλευτές. Επιλέγουμε τους ανθρώπους που θα διαχειριστούν την καθημερινότητά μας. Τα κριτήρια επιλογής δεν μπορεί να είναι βασισμένα σε χρώματα και εκβιαστικά διλήμματα, αλλά σε ικανότητα και προγράμματα. Οι εποχές του γκρέουζα αναβίωσαν αλλά και οι συμμαχίες πολιτικών και άλλων συμφερόντων δεν έχουν παρά ημερομηνία λήξης.

Στη Νέα Πνοή ενώσαμε ανθρώπινες δυνάμεις, νέα και έμπειρα πρόσωπα που δεν διεκδικούν την εμπιστοσύνη των δημοτών με κομματικά τεχνάσματα, αλλά εκφράζουν την αγωνία και τη μετριότητα του Δήμου και την ανάγκη η ζωή μας να αποκτήσει χρώμα. Εμείς με τα χρώματα ζωντανεύουμε την πόλη μας και ενώνουμε τους ανθρώπους, τα δικά τους τα χρώματα μάς χωρίζουν σε στρατόπεδα.

Θέλουμε για να βρούμε λύσεις να περνάμε από γραφεία αντιδημάρχων ή θέλουμε έναν Δήμο που θα σέβεται τον δημότη, θα λειτουργεί τεχνοκρατικά με δομές και διαδικασίες και δεν θα υποκύπτει σε ρουσφετολογικές λογικές που δεν θα κάνει έργα βιτρίνας προεκλογικά; Αν κοιτάξουμε γύρω μας θα δούμε Δήμους που απογειώθηκαν και πόσες χαμένες ευκαιρίες πέρασαν για τα Βριλήσσια. Εργαλεία υπάρχουν, άνθρωποι για να τα ενεργοποιήσουν λείπουν.

Η νέα πραγματικότητα απαιτεί συναινέσεις για να υπάρχει πλειοψηφία. Επιβάλλει να επιλέξουμε πρόσωπα που συνθέτουν δυνάμεις για να μην πάει χαμένη η ψήφος μας σε αδιέξοδες λύσεις. Στη Νέα Πνοή δεν είμαστε από παρθενογένεση, έχουμε πολιτικά πιστεύω αλλά δεν τα εμπλέκουμε και δεν θα προβάλουμε ως κριτήριο επιλογής ή συνεργασίας. Προτάσσουμε το όραμά μας, τη θέλησή μας, τον καθαρό λόγο για μία σύγχρονη και ανθρώπινη πόλη.

Μπέλτσος: Με τα χρώματα βάφουμε την πόλη μας, δεν χωρίζουμε τους ανθρώπους


Μπορούμε να αλλάξουμε τα Βριλήσσια ώστε να υπάρχει την επόμενη ημέρα των εκλογών δημοτική αρχή που θα ενώνει, θα συνεργάζεται, θα υλοποιεί και θα παίρνει αποφάσεις. Γιατί μας αξίζει μία καλύτερη πόλη, καθαρή με σύγχρονες υποδομές, προσβασιμότητα, ασφάλεια και περιβαλλοντική συνείδηση, αλλά κυρίως μία ζωντανή πόλη που σέβεται τους δημότες και παρέχει υψηλές υπηρεσίες.

Για αυτούς τους λόγους είμαι στη Νέα Πνοή με τον Γιάννη Πισιμίση και μετά από 25 χρόνια στα Βριλήσσια αποφάσισα να ενεργοποιηθώ, γιατί ξέρω και ξέρετε ότι έχω την ψυχική δύναμη και τη γνώση να ανταποκριθώ στην πρόκληση να αλλάξουμε την πόλη μας“.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments