Αθλητισμός

Λουίς Σουάρες: Το μήλο έπεσε κάτω από τη μηλιά – Ο γιος του δαγκώνει

Λουίς Σουάρες: Το μήλο έπεσε κάτω από τη μηλιά – Ο γιος του δαγκώνει
Ο Λουίς Σουάρες είχε δαγκώσει τον Κιελίνι στο Μουντιάλ του 2014.

Ποιος δεν θυμάται την δαγκωματιά του Λουίς Σουάρες στον Τζόρτζιο Κιελίνι, στο Μουντιάλ του 2014; Ήταν το δεύτερο πράγμα για το οποίο έγινε ευρέως γνωστός ο Σουάρες. Το πρώτο είναι, σαφώς, οι ποδοσφαιρικές του ικανότητες. Όλοι οι φίλαθλοι ανά τον κόσμο (και όχι μόνο), μιλούσαν γι’ αυτό το γεγονός.  Μάλιστα ο άσος της Μπαρτσελόνα είχε τιμωρηθεί από την FIFA για την δαγκωματιά στον Τζόρτζιο Κιελίνι.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ουρουγουανός επιθετικός, 14 μήνες πριν από εκείνο το περιστατικό (το 2013), είχε δαγκώσει και το χέρι του Μπράνισλαβ Ιβάνοβιτς σε αγώνα της Λίβερπουλ με την Τσέλσι. Ωστόσο το είχε κάνει ακόμα μια φορά, στο παρελθόν, το 2010 όταν έπαιζε με τον Άγιαξ απέναντι στον Μπάκαλ της Αϊντχόβεν.

Όπως φαίνεται όμως, η… συνήθεια του αυτή είναι κληρονομική με τον γιο του να τον μιμείται άψογα. Συγκεκριμένα, μια φωτογραφία από τους πανηγυρισμούς της Μπαρτσελόνα για την κατάκτηση του τίτλου κάνει το γύρο του διαδικτύου. Είναι η στιγμή που ο Σουάρες κρατάει τον γιο του και ο μικρούλης επιχειρεί να τον δαγκώσει στον ώμο. Το γεγονός αυτό δεν μπορούσε με τίποτα να περάσει απαρατήρητο, δεδομένων των όσων έχει κάνει στο παρελθόν ο διεθνής επιθετικός με τους αντιπάλους του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments