Ελλάδα

Θήβα: Συγκρατημένη αισιοδοξία για την 8χρονη Αλεξία

Θήβα: Συγκρατημένη αισιοδοξία για την 8χρονη Αλεξία
Θήβα: Οι γιατροί σε ανακοίνωση τους εμφανίζονται συγκρατημένα αισιόδοξοι για την υγεία της 8χρονης Αλεξίας.

Θήβα: Η 8χρονη Αλεξία συνεχίζει να δίνει μάχη για τη ζωή της. Το κοριτσάκι είχε τραυματιστεί από σφαίρα που έριξε στον αέρα ένας 54χρονος μετά την Ανάσταση. Τις τελευταίες μέρες η μικρή βρίσκεται στο Παίδων και νοσηλεύεται στην μονάδα εντατικής θεραπείας. Μετά από 8 μέρες νοσηλείας για πρώτη φορά φαίνονται συγκρατημένα αισιόδοξοι σχετικά με την πορεία της υγείας της.

Στην ανακοίνωση τους αναφέρουν πως “η κατάσταση και η πορεία της είναι σταθερή, η ενδοκράνιος πίεση με 24ωρη καταγραφή ελεγχόμενη”. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η 8χρονη θα υποβληθεί σε ένα εξέταση μαγνητικού τομογράφου προκειμένου να αποτυπωθεί ο έλεγχος της ενδοκράνιας πίεσης και συνεπώς ο έλεγχος του οιδήματος που είχε εμφανίσει λόγω του τραύματος.

Θήβα: Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανακοίνωση

“Η ασθενής Α. Σ. έχει χειρουργηθεί, όπως γνωρίζετε, για διαμπερές τραύμα εκ πυροβόλου όπλου και έχει υποβληθεί σε αποσυμπιεστική κρανιεκτομή (Δ) κροταφικής χώρας και ινιακής χώρας καθώς και σε αφαίρεση της βολίδος.

Έκτοτε παραμένει διασωληνωμένη στη ΜΕΘ σε βαθειά καταστολή. Η κατάσταση και η πορεία της είναι σταθερή, η ενδοκράνιος πίεση με 24ωρη καταγραφή ελεγχόμενη και πρόκειται να υποβληθεί σε νέα απεικόνιση (Μαγνητική τομογραφία).

Συμπερασματικά η κατάστασή της είναι κρίσιμη μεν σταθερή όμως αρκετά 24ωρα με μία μικρή αισιοδοξία όσον αφορά την εξέλιξή της”, αναφέρει η ανακοίνωση των γιατρών.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments