Αυτοδιοίκηση

Ενωμένο Μαρούσι: Καταγγέλλει για πληρωμένες καμπάνιες το site Marousi24.gr

Ενωμένο Μαρούσι: Καταγγέλλει για πληρωμένες καμπάνιες το site Marousi24.gr
Πολύ σοβαρή καταγγελία από το Ενωμένο Μαρούσι και τον υποψήφιο δήμαρχο Αμαρουσίου, Γιώργο Καραμέρο.

Πολύ σοβαρή καταγγελία από το Ενωμένο Μαρούσι και τον υποψήφιο δήμαρχο Αμαρουσίου, Γιώργο Καραμέρο. Σύμφωνα με όσα αναφέρει σε προσωπική του δήλωση, το site Marousi24 διαφημίζει με χορηγούμενες αναρτήσεις μια ψεύτικη είδηση για τον ίδιο, καταγγέλοντας πως το συγκεκριμένο site λειτουργεί ατύπως ως γραφείο Τύπου συγκεκριμένου συνδυασμού.

Παράλληλα, ο Γιώργος Καραμέρος αναφέρει ότι θα συνεχίσει ο ίδιος και ο συνδυασμός του να αντιστέκονται με όλες τις δυνάμεις στον κομματισμό και τη δυσωδία που θέλουν κάποιοι να επιβάλουν στην πόλη του Αμαρουσίου. Αναλυτικά όσα αναφέρονται:

“Οι μάσκες έπεσαν. Το «ενημερωτικό» site Marousi24 δεν διστάζει απροκάλυπτα να κάνει διαφήμιση με χορηγούμενες αναρτήσεις μια ψεύτικη είδηση που αφορά το πρόσωπό μου. Ένα εν τύποις ενημερωτικό site, μιας και όλο το Μαρούσι γνωρίζει ότι ατύπως λειτουργεί ως γραφείο τύπου συγκεκριμένου συνδυασμού. Ας είναι. Ούτως ή άλλως, σε ό, τι με αφορά, η υπόθεση θα πάρει άμεσα τον δρόμο της δικαιοσύνης.

Σε ό, τι αφορά το Ενωμένο Μαρούσι, θα συνεχίσουμε να αντιστεκόμαστε με όλες μας τις δυνάμεις στον κομματισμό και τη δυσωδία που κάποιοι θέλουν να επιβάλλουν στην πόλη μας. Θα συνεχίσουμε να μιλάμε για την ουσία των προβλημάτων του Αμαρουσίου να είμαστε δίπλα στους συμπολίτες μας, με πυξίδα το πρόγραμμά μας και οδηγό την αγάπη μας για την πόλη μας”.

Δείτε την πληρωμένη καμπάνια από το Marousi24.gr:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments