Αυτοδιοίκηση

Δημοτικές εκλογές 2019: Αυτό είναι το πιο πρωτότυπο εκλογικό περίπτερο της Ελλάδας (pics)

Δημοτικές εκλογές 2019: Αυτό είναι το πιο πρωτότυπο εκλογικό περίπτερο της Ελλάδας (pics)
Δημοτικές εκλογές 2019: Αυτό το πρωτότυπο και καλαίσθητο εκλογικό περίπτερο βρίσκεται στα Βριλήσσια.

Δημοτικές εκλογές 2019: Ένα ξεχωριστό και σίγουρα πρωτότυπο εκλογικό περίπτερο βρίσκεται στα Βριλήσσια. Το περίπτερο αυτό ανήκει στην παράταξη “Νέα Πνοή” του υποψήφιου Δημάρχου Βριλησσίων, Γιάννη Πισιμίση. Το εκλογικό περίπτερο αναμφίβολα κλέβει τις εντυπώσεις, είναι το πιο εντυπωσιακό σε όλη την Ελλάδα. Θα μπορούσε κανείς να πει ότι κερδίζει το βραβείο του καλύτερου εκλογικού περιπτέρου στην Ελλάδα, ως προς το design.

Πρόκειται για μία ακόμη πρωτότυπη ιδέα που αποδεικνύει τον αέρα αλλαγής που επιδιώκει να φέρει ο Γιάννης Πισιμίσης με την παράταξή του και τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του. Εναρμονιζόμενο με τις πλέον σύγχρονες τάσεις προβολής, θα παρουσιάζει το πλάνο των Βριλησσίων του μέλλοντος με μια αναβαθμισμένη αισθητικά εικόνα, η οποία απηχεί ουσιαστικά την αλλαγή φιλοσοφίας όσον αφορά την συνολική εμφάνιση της πόλης.

Όπως αναφέρει το otavoice.gr, από το πρωί της Πέμπτης (9/5/19) τα συνεργεία δούλευαν πυρετωδώς προκειμένου να είναι μέσα στο χρονοδιάγραμμα υλοποίησης του εκλογικού περιπτέρου και το αποτέλεσμα… μοναδικό! Τον σχεδιασμό επιμελήθηκαν οι αρχιτέκτονες-μηχανικοί κ. Άκης Δημαράς και Πάρης Βασιλειάδης,την επιμέλεια της εκτέλεσης του έργου είχε ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος της «Νέας Πνοής» κ. Αθανάσιος Μπέλτσος ενώ την κατασκευή ανέλαβε ο κ. Γιάννης Περουτσέας.

Φυσικά, τα πρώτα μηνύματα ήταν κάτι παραπάνω από… ενθουσιώδη! Το εκλογικό περίπτερο της«Νέας Πνοής» μονοπώλησε με το… καλημέρα το ενδιαφέρον των πολιτών και μέσα σε λίγες ώρες έγινε πόλος έλξης και τόπος συνάντησης όλων των Βριλησσιωτών! Άνθρωποι κάθε ηλικίας έδιναν συγχαρητήρια τόσο για την έμπνευση όσο και για την υλοποίηση του εκλογικού περιπτέρου και η δημοτική παράταξη του Γιάννη Πισιμίση κέρδισε επάξια ακόμα ένα στοίχημα ενώ απέδειξε εμπράκτως πως είναι μόνο ένα δείγμα του «αέρα» αλλαγής που σκοπεύει να φέρει στον Δήμο Βριλησσίων.

Και φυσικά η πρωτοπορία και πρωτοτυπία της «Νέας Πνοής» δεν σταματάει εδώ! Στο πιο πρωτότυπο εκλογικό περίπτερο της Ελλάδας του υποψήφιου Δημάρχου Βριλησσίων Γιάννη Πισιμίση υπάρχει ελεύθερο wifi για όλο τον κόσμο, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα για τον καθένα να φορτίσει εύκολα και ελεύθερα τόσο το κινητό του όσο και το λάπτοπ του για να ενημερώνεται απευθείας και ανά πάσα στιγμή για κάθε «πλούσια» δράση της «Νέας Πνοής» αλλά και για θέματα της αρεσκείας του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments