Αυτοδιοίκηση

Δημοτικές εκλογές 2019: Υποψήφιος ο αδελφός του Βασίλη Καρρά

Δημοτικές εκλογές 2019: Υποψήφιος ο αδελφός του Βασίλη Καρρά
Ο αδερφός του Βασίλη Καρά, Δαμιανός Κεσογλίδης, κατεβαίνει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος. Δείτε που.

Στο πλευρό του αδελφού του που διεκδικεί την ψήφο των συμπολιτών του στο δήμο Παύλου Μελά βρίσκεται ο δημοφιλής τραγουδιστής, Βασίλης Καρράς. Ο αδελφός του γνωστού τραγουδιστή Δαμιανός Κεσογλίδης – Καρράς είναι υποψήφιος σύμβουλος με τον συνδυασμό «ΑΝΑΤΡΟΠΗ» του υποψηφίου δημάρχου Παύλου Μελά και γιατρού Γιώργου Λίλτση.

Ο υποψήφιος δήμαρχος συναντήθηκε πρόσφατα με τον Βασίλη Καρρά παρουσία του αδερφού του, με τον πρώτο να του εύχεται καλή επιτυχία στις εκλογές. Σημειώνεται πως ο αγαπημένος αδελφός του γνωστού τραγουδιστή είναι ιδιωτικός υπάλληλος. Γεννήθηκε στην Καβάλα και μεγάλωσε στη Σταυρούπολη. Στις εκλογές θα είναι υποψήφιος σύμβουλος στην Σταυρούπολη.

Ποιος είναι ο υποψήφιος Δήμαρχος, Γιώργος Λίλτσης

Γεννήθηκε στο χωριό Αρχάγγελος Ναούσης και εκεί τελείωσε το δημοτικό σχολείο. Στην συνέχεια αποφοίτησε από το γυμνάσιο και λύκειο της Κρύας Βρύσης Γιαννιτσών τελειώνοντας έτσι την δευτεροβάθμια εκπαίδευση του. Μπήκε στην ιατρική σχολή του Αριστοτελείου πανεπιστημίου το 1982 από όπου αποφοίτησε το 1989.

Τελείωσε την στρατιωτική του θητεία και άρχισε την ειδκότητα του σαν γενικός χειρουργός στην προπαιδευτική χειρουργική κλινική του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ. Εκπλήρωσε την υπηρεσία υπαίθρου του στο αγροτικό ιατρείο Κίτρους Κατερίνης και για τα επόμενα δύο χρόνια, δηλ από το 1994 έως το 1996 άρχισε την ειδικότητα του ορθοπαιδικού στήν ορθοπαιδική κλινική παίδων του νοσοκομείου “Γ. ΓΕΝΗΜΑΤΑΣ” της Θεσσαλονίκης.

Στην συνέχεια από το 1996 έως το 1998 ολοκλήρωσε την εκπαίδευσή του στην ορθοπαιδική στην Α΄ ορθοπαιδική κλινική του Γενικού νοσοκομείου Κιλκίς. Από το 1993 ζει και εργάζεται στην Σταυρούπολη σαν ορθοπαιδικός χειρουργός. Παντρεμένος με την ιατρό Εύα Χριστοδούλου, έχει δυο παιδιά φοιτητές. Διετέλεσε πρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 7ου δημοτικού σχολείου Σταυρούπολης.

Διετέλεσε πρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 7ου δημοτικού σχολείου Σταυρούπολης και αντιδήμαρχος κοινωνικής πολιτικής με ιδιαίτερα πλούσιο έργο. Στο έργο του συγκαταλέγονται το κοινωνικό ιατρείο και φαρμακείο του δήμου, το κοινωνικό παντοπωλείο,το δεκατιανό στους άπορους μαθητές,τα μαθήματα ελληνικής γλώσσας σε αλλοδαπούς, το κοινωνικό φροντιστήριο σε άπορους μαθητές και πολλά άλλα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments