Αθλητισμός

Κώστας Σταφυλίδης: Έντονο ενδιαφέρον της Χόφενχαϊμ

Κώστας Σταφυλίδης: Έντονο ενδιαφέρον της Χόφενχαϊμ
Ο Κώστας Σταφυλίδης, που βρέθηκε και στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ, ενδιαφέρει τη Χόφενχαϊμ σύμφωνα με το Kicker.

Ενδιαφέρον της Χόφενχαϊμ για τον Κώστα Σταφυλίδη αποκαλύπτει το “Kicker”. Ο 25χρονος αριστερός μπακ μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από την Άουγκσμπουργκ και σύμφωνα με το γνωστό γερμανικό περιοδικό βρίσκεται στο στόχαστρο της Χόφενχαϊμ.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, η Άουγκσμπουργκ προσπαθεί εδώ και καιρό να ανανεώσει το συμβόλαιο του Σταφυλίδη, αλλά δεν τα έχει καταφέρει. Κάπως έτσι η Χόφενχαϊμ θέλει να μπει… σφήνα μιας και πρόκειται να αποχωρήσει ο Νίκο Σουλτς και γι’ αυτό αναζητά τον αντικαταστάτη του.

Το “Kicker” μάλιστα σημειώνει ότι η γερμανική ομάδα ασχολείται “ζεστά” με την περίπτωση του διεθνούς μπακ, ο οποίος ακούστηκε το προηγούμενο διάστημα και για τον ΠΑΟΚ.

Το προηγούμενο διάστημα ο Σταφυλίδης “έπαιξε” στο ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ, ωστόσο φαίνεται πως στον δικέφαλο δεν έχουν σκοπό να τον… επαναπατρίσουν. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου θεωρεί πως ο Γιαννούλης μπορεί να παίξει τον ρόλο του βασικού έως ότου επιστρέψει ο Αντελίνο Βιεϊρίνια από τον τραυματισμό του.

Ο Σταφυλίδης με δηλώσεις του είχε εκφράσει ανοιχτά την επιθυμία του να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ. Είχε πει πως είναι ανοιχτός σε προτάσεις, πως αγαπάει τον ΠΑΟΚ και πως θα έβλεπε με θετικό μάτι την επιστροφή του στην Τούμπα. Ωστόσο αυτή δεν πρόκειται να πραγματοποιηθεί, τουλάχιστον όχι φέτος.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments