Ελλάδα

Πάρτυ, χαβιάρι και Βελουχιώτη Άρη: Χαμός στο Twitter για τον Τσίπρα

Πάρτυ, χαβιάρι και Βελουχιώτη Άρη: Χαμός στο Twitter για τον Τσίπρα
Οι χρήστες του Twitter δεν έχασαν την ευκαιρία να τρολάρουν τον Αλέξη Τσίπρα με αφορμή τα λόγια του Άρη Βελουχιώτη που χρησιμοποίησε σε ομιλία του.

Ο Αλέξης Τσίπρας βρέθηκε για άλλη μια φορά στο στόχαστρο των χρηστών του Twitter. Αφορμή ήταν η ομιλία του στην Λαμία. Ο πρωθυπουργός βρέθηκε στην πόλη στα πλαίσια της περιοδείας του. Ο ηγέτης του ΣΥΡΙΖΑ ξεκίνησε να μιλάει χρησιμοποιώντας τα λόγια που είχε πει ο Άρης Βελιουχιώτης πριν από 75 χρόνια. Μάλιστα, τόνισε πως είναι πιο επίκαιρα από ποτέ.

“Χρόνια και χρόνια απάτης και ρεμούλας μας κράτησαν μακριά από την ευτυχία και τον πολιτισμό και μας ρίξανε μέσα στην εξαθλίωση, την πείνα, την κακομοιριά και τη δυστυχία. Έτσι η Ελλάδα που υπήρξε κάποτε η πηγή των φώτων και του πολιτισμού, κατάντησε να βρίσκεται στο πιο χαμηλό επίπεδο οικονομικής, κοινωνικής και εκπολιτιστικής ανάπτυξης, όχι μόνο έναντι των λαών της Ευρώπης, αλλά και των Βαλκανίων”, ήταν τα λόγια του Βελουχιώτη.

Πάρτυ στο Twitter με τον Αλέξη Τσίπρα

Αρκετοί χρήστες του twitter δεν άφησαν το γεγονός να περάσει έτσι απλά. Για την ακρίβεια έγραψαν ότι ολοκληρώθηκε επιτέλους το σύνθημα «με κότερο, χαβιάρι και Βελουχιώτη Άρη…», που που έγραφαν κατά καιρούς. Δείτε μερικά από τα καλύτερα που γράφτηκαν για τον πρωθυπουργό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments