Video

MasterChef spoiler 18/5/18: Φήμες για τον νικητή του διαγωνισμού (vid)

MasterChef spoiler 18/5/18: Φήμες για τον νικητή του διαγωνισμού (vid)
MasterChef spoiler 18/5/18: Τι λένε οι πρώτες πληροφορίες για τον νικητή του διαγωνισμού.

MasterChef spoiler 18/5/18: Ο διαγωνισμός μαγειρικής έχει μπει για τα καλά στην τελική του ευθεία. Κάθε μέρα που περνάει έρχεται και πιο κοντά στο φινάλε. Οι δυο παίκτες που έφτασαν στον μεγάλο τελικό είναι ο Μανώλης και η Σπυριδούλα. Αυτοί οι δυο θα διεκδικήσουν το πρώτο βραβείο και φυσικά 50.000 ευρώ που στις μέρες μας είναι ένα τεράστιο ποσό.

Τον τελευταίο καιρό δεν είναι μόνο τα τηγάνια του MasterChef που έχουν πάρει φωτιά. Η παραγωγή έχει τρέξει τις διαδικασίες προκειμένου το τέλος του reality να έρθει πριν τις εκλογές. Κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας έγινε γνωστό πως ήδη έχουν ολοκληρωθεί κάποιες δοκιμασίες. Τα spoiler μιλούσαν για ξεκάθαρο προβάδισμα του Μανώλη.

View this post on Instagram

Μανώλης και Σπυριδούλα είναι οι 2 φιναλίστ του φετινού #MasterChefGR! @starchanneltv #StarChannelTv

A post shared by MasterChef GR (@masterchefgr) on

MasterChef spoiler 18/5/18: Μεγάλο φαβορί ο Μανώλης

Η παραγωγή προσπαθεί να κρατήσει επτασφράγιστο μυστικό της βαθμολογίες που θα ανακοινωθούν την Τετάρτη στο live κομμάτι, του τελικού, όμως σύμφωνα με την Athens Voice, αυτές διέρρευσαν. Έτσι, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, μεγάλος νικητής που θα πάρει τα 50.000 ευρώ είναι ο Μανώλης. Θυμίζουμε ότι ο ίδιος παίκτης είχε κερδίσει και το έπαθλο με τους παλιούς παίκτες.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments