Αθλητισμός

ΑΕΚ: Θέλει Γιαννιώτα στην Ανόρθωση ο Κετσπάγια

ΑΕΚ: Θέλει Γιαννιώτα στην Ανόρθωση ο Κετσπάγια
Η ΑΕΚ θέλει να ξεφορτωθεί το συμβόλαιο του Γιάννη Γιαννιώτα και η Ανόρθωση βλέπει με καλό μάτι την απόκτηση του.

Η ΑΕΚ προχώρησε στην απόκτηση του Γιάννη Γιαννιώτα το καλοκαίρι. Ο διεθνής εξτρέμ έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό και η “Ένωση” του έδωσε μια δεύτερη ευκαιρία στη χώρα μας. Το γεγονός ότι δεν είχε κάνει προετοιμασία επηρέασε την απόδοση του. Η έλλειψη αγωνιστικού είχε ως αποτέλεσμα να πάρει ελάχιστες ευκαιρίες από τον Μαρίνο Ουζουνίδη στην αρχή και στη συνέχεια από τον Μανόλο Χιμένεθ.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Ισπανός τεχνικός δεν τον υπολογίζει για τη νέα σεζόν και έχει εισηγηθεί την απομάκρυνση του. Ο διεθνής ποδοσφαιριστής έχει άλλα τρία χρόνια συμβόλαιο, αλλά η πρόθεση του ίδιου και της ομάδας είναι να λύσουν τη συνεργασία τους. Το αποτυχημένο πέρασμα του Γιαννιώτα δεν είναι αρκετό για να περιορίσει την πέραση που έχει σε αρκετές ομάδες. Ειδικότερα στην Κύπρο που έκανε τα καλύτερα παιχνίδια της καριέρας του.

ΑΕΚ: Βρίσκει λύση στο πρόβλημα Γιαννιώτα

Μια από τις ομάδες που δεν μένουν ασυγκίνητες είναι η Ανόρθωση. Ο Τιμούρ Κετσπάγια επέστρεψε στο σύλλογο και έχει άριστη άποψη για τις ικανότητες του Γιαννιώτα. Σε πρόσφατη συνέντευξη του, αποκάλυψε το ενδιαφέρον για τον εξτρέμ της ΑΕΚ, αλλά και τον Θόδωρο Βασιλακάκη που μένει ελεύθερος από τον Ατρόμητο. Παράλληλα αποκάλυψε ότι είχε πέσει θύμα ρατσισμού στη χώρα μας.

«Στην Ελλάδα έζησα τον ρατσισμό επειδή είμαι Γεωργιανός και ειδικά από τους δημοσιογράφους. Δεν ήθελαν στον Ολυμπιακό ένα προπονητή από την Κύπρο ή την Γεωργία. Εκεί ένιωσα ότι έπρεπε να αποδείξω ότι αξίζω. Έχασα ένα παιχνίδι και έφυγα και στις δύο ομάδες.

Δεν μου έδωσαν την ευκαιρία, με την πρώτη στραβή με έδιωξαν. Κάποιοι άνθρωποι που έπρεπε να σταθούν δίπλα μου δεν το έκαναν. Κερδίσαμε στην Λάρισα και κάποιοι ήταν στεναχωρημένοι επειδή δεν κατάφεραν να με διώξουν. Είναι όπως στον κανιβαλισμό”, ήταν τα λόγια του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments