Ελλάδα

Άργος: Χτύπησε αστυνομικούς, παρέσυρε πεζό, τράκαρε και… διέφυγε!

Άργος: Χτύπησε αστυνομικούς, παρέσυρε πεζό, τράκαρε και… διέφυγε!
Ένα απίθανο επεισόδιο συνέβη στο Άργος, όταν η Αστυνομία κάλεσε έναν Ρομά να μετακινήσει το αυτοκίνητό του καθώς έκλεινε ιδιωτικό πάρκινγκ

Άφωνοι έμειναν δεκάδες περαστικοί στο Άργος, οι οποίοι παρακολούθησαν τα πρωτοφανή επεισόδια που προκάλεσε την Παρασκευή στο Άργος ένας Ρομά. Όλα ξεκίνησαν το μεσημέρι όταν όταν κλήθηκε η Αστυνομία επειδή είχε κλείσει με το αυτοκίνητο του ένα ιδιωτικό πάρκινγκ στο χώρο των ΕΛ.ΤΑ. Οι άνδρες της Αστυνομίας που έφτασαν στο σημείο του υπέδειξαν να μετακινήσει το αυτοκίνητό του. Ωστόσο, εκείνος δεν δίστασε να τους επιτεθεί αιφνιδιάζοντάς τους.

Πριν οι αστυνομικοί προλάβουν να αντιδράσουν  μπήκε στο αυτοκίνητό του και πάτησε γκάζι προσπαθώντας να διαφύγει. Στην προσπάθεια του αυτή παρέσυρε ένα πεζό, ευτυχώς χωρίς να τον τραυματίσει σοβαρά! Παρ’ όλα αυτά, ο δράστης όχι μόνο δεν σταμάτησε αλλά ανέπτυξε πάλι ταχύτητα Στη συνέχεια προσέκρουσεσε ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο και μια μοτοσικλέτα προκαλώντας τους σημαντικές ζημιές!

Το αυτοκίνητό του ακινητοποιήθηκε, αλλά ο νεαρός «νταής» το εγκατέλειψε και έσπευσε να εξαφανιστεί πεζός. Οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. ξεκίνησαν άμεσα την αναζήτηση του, χωρίς να καταφέρουν να τον εντοπίσουν. Ωστόσο, από τα στοιχεία του οχήματος εξακριβώθηκε η ταυτότητά του και αναζητείται.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments