Αυτοδιοίκηση

Ανατροπή! Μαρίνα Πατούλη και Νώντας Γαρδέλης “δείχνουν” Καραμέρο στο Μαρούσι

Ανατροπή! Μαρίνα Πατούλη και Νώντας Γαρδέλης “δείχνουν” Καραμέρο στο Μαρούσι
Σαφής στήριξη προς τον Γιώργο Καραμέρο και το Ενωμένο Μαρούσι από την Μαρίνα Πατούλη και τον Νώντα Γαρδέλη.

Η παράταξη «ΜΑΡΟΥΣΙ ΜΠΟΡΕΙΣ» του Επαμεινώνδα Γαρδέλη, επί πολλά έτη προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου και αντιδημάρχου του Γιώργου Πατούλη, προτείνει ψήφο κατά συνείδηση στις επαναληπτικές εκλογές της Κυριακής 2 Ιουνίου. Μάλιστα, ο κ. Γαρδέλης που ήταν επί 12ετία συνεργάτης του Γιώργου Πατούλη, εξελέγη πρώτος δημοτικός σύμβουλος στις εκλογές του 2006, δεύτερος το 2010 και ξανά πρώτος το 2014.

Πρόκειται για τον συνδυασμό με τον οποίο κατέβηκε υποψήφια η Μαρίνα Πατούλη, καταγράφοντας σημαντική πρωτιά με 558 ψήφους (σ.σ. 109 ο δεύτερος). Μάλιστα, όπως παρατηρούν γνώστες της δημοτικής τοπογραφίας στο δήμο Αμαρουσίου, τόσο η επιλογή της ψήφου κατά συνείδηση ενός «γαλάζιου» υποψηφίου και κυρίως, όσα αναφέρει στη συνέχεια («να ψηφίσουν κατά συνείδηση και χωρίς κομματικά κριτήρια, στον Β γύρο των δημοτικών εκλογών, στηρίζοντας τον υποψήφιο που θα εξασφαλίσει το καλύτερο παρόν και μέλλον για την πόλη μας. Στις εκλογές της 2ας Ιουνίου, ας δώσει το Μαρούσι το σύνθημα ότι η τοπική αυτοδιοίκηση δεν ποδηγετείται, δεν χρωματίζεται, δεν κηδεμονεύεται»), είναι σαφής στήριξη προς τον αντίπαλο του επίσημου υποψήφιου της ΝΔ Θεόδωρου Αμπατζόγλου, Γιώργο Καραμέρο, που δηλώνει σε όλους τους τόνους ανεξάρτητος.

Προς αυτή την κατεύθυνση συνηγορούν και οι αγκαλιές Μαρίνας Πατούλη – Γιώργου Καραμέρου, λίγο πριν τις εκλογές της 26ης Μαΐου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Επαμεινώνδας Γαρδέλης: «Ψήφο κατά συνείδηση, χωρίς κομματικά κριτήρια, στον Β γύρο των εκλογών στο Μαρούσι»

Ο συνδυασμός «ΜΑΡΟΥΣΙ ΜΠΟΡΕΙΣ», συμμετείχε στις εκλογές ανεξάρτητος, με την αρχή ότι η τοπική αυτοδιοίκηση πρέπει να είναι πέρα και πάνω από κόμματα, πέρα και πάνω από πολιτικές κατευθύνσεις. Πιστοί στις αρχές μας, καλούμε τους πολίτες του Αμαρουσίου που μας τίμησαν με την ψήφο τους, να ψηφίσουν κατά συνείδηση και χωρίς κομματικά κριτήρια, στον Β γύρο των δημοτικών εκλογών, στηρίζοντας τον υποψήφιο που θα εξασφαλίσει το καλύτερο παρόν και μέλλον για την πόλη μας.

Στις εκλογές της 2ας Ιουνίου, ας δώσει το Μαρούσι το σύνθημα ότι η τοπική αυτοδιοίκηση δεν ποδηγετείται, δεν χρωματίζεται, δεν κηδεμονεύεται».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments