Διεθνή

Μελάνια Τραμπ: Μαθήματα στιλ στο Λονδίνο από την Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ (pics)

Μελάνια Τραμπ: Μαθήματα στιλ στο Λονδίνο από την Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ (pics)
Σύμφωνα με τον βρετανικό Τύπο, η Μελάνια Τραμπ έβαλε τα γυαλιά στις δούκισσες, Μέγκαν Μαρκλ και Κέιτ Μίντλετον.

Κατά την διάρκεια της επίσημης επίσκεψης της μαζί με τον Ντόναλντ Τραμπ στην Βρετανία η Μελάνια Τραμπ παρέδωσε μαθήματα στιλ. Η εμφάνιση της Μελάνια Τραμπ έγινε πρώτο θέμα στον βρετανικό Τύπο, ενώ μερικοί ανέφεραν πως η Πρώτη Κυρία έβαλε τα γυαλιά στις δούκισσες, Μέγκαν Μαρκλ και Κέιτ Μίντλετον, καθώς μπορεί οι δύο να έχουν βάλει παρόμοιο φόρεμα, ωστόσο δεν έχουμε δει ποτέ άλλοτε τέτοια σωστή επιλογή στα αξεσουάρ από τις ίδιες.

Η Μελάνια Τραμπ με αέρα ντίβας περπατούσε στον κήπο του Μπάκιγχαμ, και απέδειξε ότι η καριέρα της ως μοντέλο εν τέλει αποδίδει καρπούς στις τωρινές της εμφανίσεις ως Πρώτη Κυρία, η Μελάνια Τραμπ φόρεσε ένα φίνο λευκό φόρεμα Dolce & Gabbana, το οποίο συνδύασε με ένα ζευγάρι μπλε γόβες Manolo Blahnik.

Την διαφορά στην εμφάνισή της έκαναν τα αξεσουάρ. Μπλε ζώνη, μπλε γιακάς και μπλε κορδέλα στο καπέλο ολοκλήρωσαν την σικ της εμφάνιση σπάζοντας την μονοτονία του λευκού, χωρίς ωστόσο να γίνεται με υπερβολικό τρόπο.

Κι επειδή ως γνωστόν ο βρετανικός Τύπος λατρεύει τα σκάνδαλα, δεν έλειψαν οι παρομοιώσεις για την εμφάνιση της Μελάνια Τραμπ.

Πολλοί ανέφεραν πως με αυτήν της την επιλογή απέτισε φόρο τιμής στο διαχρονικό στυλ της Νταϊάνα καθώς φόρεσε το αγαπημένο χρωματικό συνδυασμό της πριγκίπισσας, το λευκό και το μπλε. Άλλοι ανέφεραν πως η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ εμπνεύστηκε το σύνολο που φόρεσε από την Όντρεϊ Χέπμπορν στο «Ωραία μου κυρία» ή την Κέιτ Ουίνσλετ στον «Τιτανικό».

Πάντως το μόνο σίγουρο είναι πως η Μελάνια Τραμπ προτιμά γενικά τις φωτεινές αποχρώσεις όταν επισκέπτεται στο Λονδίνο, καθώς παρόμοια απόχρωση είχε φορέσει και την προηγούμενη φορά που είχε επισκεφτεί το Λονδίνο και την βασίλισσα Ελισάβετ.  

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments