Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Τα νέα δεδομένα για Ολιβέιρα

ΠΑΟΚ: Τα νέα δεδομένα για Ολιβέιρα
Ο ΠΑΟΚ δεν έχει ξεγράψει την περίπτωση του Σέρτζιο Ολιβέιρα, αλλά θα πρέπει να περιμένει την Πόρτο.

Ο ΠΑΟΚ απέκτησε τον Ιανουάριο τον Σέρτζιο Ολιβέιρα με την μορφή δανεισμού. Ο Πορτογάλος κέρδισε τους ανθρώπους της ομάδας και τον Ρασβάν Λουτσέσκου. Μπορεί οι πρωταθλητές να επιθυμούσαν την παραμονή του, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν ήταν εύκολο. Μπορεί ο δικέφαλος να διατηρούσε οψίον, αλλά το πόσο ήταν μεγάλο για οποιαδήποτε Ελληνική ομάδα. Συγκεκριμένα αυτή ήταν στα 12 εκατομμύρια ευρώ.

Οι πρωταθλητές είχαν δικαίωμα να ενεργοποιήσουν την οψίον μέχρι τις 15 Ιουνίου. Οι “ασπρόμαυροι” φέρονται να αντιπρότειναν στην Πόρτο το ποσό των 5 εκατομμυρίων ευρώ για την απόκτηση του 50% των δικαιωμάτων του παίκτη. Η απάντηση των “δράκων” ήταν αρνητική.  Παρά τα όσα έχουν γίνει οι άνθρωποι της ομάδας δεν έχουν εγκαταλείψει την προσπάθεια για την απόκτηση του Πορτογάλου χαφ.

 Στον ΠΑΟΚ σκέφτονται θετικά το ενδεχόμενο να διατηρήσουν στο ρόστερ της ομάδας τον Πορτογάλο μέσο, ωστόσο γνωρίζουν ότι τα πάντα θα εξαρτηθούν από τη θέση της Πόρτο και τις αποφάσεις που έχουν πάρει για το μέλλον του Σέρτζιο Όλιβειρα. Ο διεθνής χαφ έχει ξεκινήσει προετοιμασία με την Πόρτο κάτι που είναι απόλυτα λογικό, αλλά δεν σημαίνει ότι αυτομάτως θα έχει κερδίσει μια θέση στο ρόστερ της επόμενης σεζόν.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε τον λόγο που έφυγε τον Ιανουάριο από την Πόρτο, τις σχέσεις του με τον Σέρζιο Κονσεϊσάο, αλλά και το γεγονός ότι μετά την απώλεια του πρωταθλήματος από την Μπενφίκα, ενδεχομένως να έχουν παρθεί άλλες αποφάσεις για τη διαμόρφωση της ομάδας τη νέα αγωνιστική περίοδο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments