Ελλάδα

Μπουρίνι στην Αθήνα: “Ποτάμια” οι δρόμοι στα Νότια Προάστια

Μπουρίνι στην Αθήνα: “Ποτάμια” οι δρόμοι στα Νότια Προάστια
Το ξαφνικό μπουρίνι που εκδηλώθηκε το μεσημέρι στην Αθήνα έφερε τεράστια προβλήματα στα Νότια Προάστια, με τους δρόμους σε πολλά σημεία να γίνονται ποτάμια.

Ξαφνικό μπουρίνι σημειώθηκε σήμερα λίγο μετά τις 13:00 στην Αθήνα ήταν ιδιαίτερα έντονο και προκάλεσε αρκετά προβλήματα σε πολλές περιοχές.Τα Νότια Προάστια επλήγησαν περισσότερο από την νεροποντή, με τους δρόμους να γίνονται ποτάμια. Στην Βουλιαγμένη, την Γλυφάδα, ακόμα και το Νέο Φάληρο έπεσε πολύ ισχυρή νεροποντή με αποτέλεσμα να πλημμυρίσουν οι δρόμοι, ενώ όσοι είχαν επιλέξει να απολαύσουν το μπάνιο τους στις παραλίες της Αττικής, έτρεχαν πανικόβλητοι να βρουν καταφύγιο από την βροχή.

Μάλιστα από την ξαφνική βροχή σημειώθηκαν εκτεταμένες διακοπές ρεύματος στα νότια προάστια. Η πυροσβεστική πάντως δεν χρειάστηκε να επέμβει παρά σε δέκα περιπτώσεις για άντληση υδάτων, καθώς το μπουρίνι πέρασε πολύ σύντομα.

Gepostet von Dimitris Sirinakis am Montag, 17. Juni 2019

Τραμ: Διακόπηκε η κυκλοφορία στην Αλίμου – Ταλαιπωρία για τους επιβάτες

Αρκετή ταλαιπωρία υπέστησαν οι επιβάτες του τραμ το μεσημέρι της Δευτέρας. Το όχημα ακινητοποιήθηκε στο ύψος της παραλίας του Αλίμου, με τον κόσμο να βγαίνει εκτός βαγονιών, προκειμένου να εντοπιστεί και να διορθωθεί η βλάβη.

Το απρόοπτο περιστατικό σημειώθηκε λόγω κοπής καλωδίων, γεγονός που σταμάτησε την κυκλοφορία του τραμ. Σύμφωνα με πληροφορίες, η διακοπή συνέβη εξαιτίας της κακοκαιρίας. Συγκεκριμένα, κεραυνός χτύπησε στο σημείο προκαλώντας τη βλάβη που επιδείνωσε ακόμη περισσότερο την κίνηση στα νότια της Αττικής. Μετά από αυτήν την εξέλιξη, το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι να περιμένουν υπομονετικά μέχρι να βρεθεί η λύση και να επιδιορθωθεί η ζημιά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments