Ελλάδα

Καλλικράτεια: Συγκλονιστικό βίντεο από την καταστροφική μανία του αέρα

Καλλικράτεια: Συγκλονιστικό βίντεο από την καταστροφική μανία του αέρα
Καλλικράτεια: Συγκλονιστικές εικόνες από το βίντεο που κυκλοφορεί και δείχνει τη μανία του αέρα στη Χαλκιδική.

Καλλικράτεια: Βίντεο που κατέγραψε τη μανία του καιρού στη Νέα Καλλικράτεια Χαλκιδικής, δημοσιοποιήθηκε στο Facebook. Οι εικόνες είναι συγκλονιστικές. Δείχνουν τον καταστροφικό αέρα που δεν αφήνει τίποτα όρθιο στο πέρασμά του.

Έχει προκαλέσει σοβαρές υλικές ζημιές σε κατάστημα, τα οχήματα κινούνται με δυσκολία, ενώ τραπεζάκια βρίσκονται στη μέση του δρόμου.

Δείτε το βίντεο εδώ.

Τεράστιες οι ζημιές στη Χαλκιδική

Φονικό το πέρασμα της θεομηνίας που έπληξε το βράδυ της Τετάρτης τη Χαλκιδική, καθώς άφησε πίσω της επτά νεκρούς. Οι καταστροφές ήταν πολλές, ενώ το πλήρες μέγεθός τους καταγράφηκε με το πρώτο φως της ημέρας.

Αντιπροσωπευτικές της κατάστασης που επικρατεί, πλέον, στην περιοχή, είναι οι αεροφωτογραφίες που ελήφθησαν την Πέμπτη και δείχνουν με τον πλέον χαρακτηριστικό τρόπο τις «πληγές» που δημιούργησαν οι καταιγίδες, οι άνεμοι και το χαλάζι στις περιουσίες των ντόπιων.

Θεοδωρικάκος: Έκτακτη επιχορήγηση των τριών πληγέντων δήμων της Χαλκιδικής

Έκτακτη οικονομική επιχορήγηση στους τρεις δήμους της Χαλκιδικής που επλήγησαν από τις φυσικές καταστροφές, ενέκρινε ο υπουργός Εσωτερικών Παναγιώτης Θεοδωρικάκος. Συγκεκριμένα οι πληγέντες από τις φυσικές καταστροφές δήμοι Νέας Προποντίδας, Κασσάνδρας και Σιθωνίας Χαλκιδικής θα επιχορηγηθούν εκτάκτως για την κάλυψη εξόδων αποκατάστασης των δημοτικών υποδομών από 200.000 ευρώ οι δύο πρώτοι και με 100.000 ευρώ ο τρίτος.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments