Θέσεις Εργασίας

Προσλήψεις σε δήμους: Νέες θέσεις εργασίας στον Δήμο Ζίτσας

Προσλήψεις σε δήμους: Νέες θέσεις εργασίας στον Δήμο Ζίτσας
Προσλήψεις σε δήμους: Ο Δήμος Ζίτσας προχώρησε στην προκήρυξη 14 θέσεων εργασίας με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου.

Προσλήψεις σε δήμους: Στην προκήρυξη 14 θέσεων εργασίας με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου προχώρησε ο Δήμος Ζίτσας. Πιο συγκεκριμένα, ο Δήμος ανακοίνωσε ότι θα προχωρήσει στην πρόσληψη δεκατεσσάρων (14) ατόμων προς κάλυψη κατεπειγουσών, εποχικών και πρόσκαιρων αναγκών των υπηρεσιών του (πυροπροστασία) με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας τριών μηνών για τις εξής θέσεις:

  • ΥΕ ΕΡΓΑΤΕΣ/ ΕΡΓΑΤΡΙΕΣ ΓΕΝΙΚΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ 13
  • ΔΕ ΟΔΗΓΩΝ 1

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Δήμου Ζίτσας

Ο Δήμαρχος Ζίτσας έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 206 παρ. 1 του Ν. 3584/2007, την υπ’ αρίθμ. 234/2019 απόφαση του Δ.Σ. του Δήμου Ζίτσας (ΑΔΑ: Ψ9ΘΔΩΡΓ4ΘΡ) περί πρόσληψης προσωπικού για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών, εποχικών και πρόσκαιρων αναγκών, ανακοινώνει ότι ότι θα προσλάβει προσωπικό με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικού αριθμού δεκατέσσερα (14) άτομα, προς κάλυψη κατεπειγουσών, εποχικών και πρόσκαιρων αναγκών των υπηρεσιών του (πυροπροστασία) για τις εξής κατά αριθμό ατόμων, ειδικότητες, με τα αντίστοιχα ειδικά τυπικά προσόντα.

Τα δικαιολογητικά για την αίτηση

Οι ενδιαφερόμενοι μαζί με την αίτησή τους πρέπει να υποβάλουν υποχρεωτικώς τα εξής δικαιολογητικά:

  • Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομικής τους ταυτότητας
  • Υπεύθυνη δήλωση: α) ότι πληρούν τα γενικά προσόντα διορισμού που προβλέπονται για τους μόνιμους υπαλλήλους του πρώτου μέρους του ν. 3584/07 β) στην οποία να δηλώνεται ότι το αμέσως προηγούμενο δωδεκάμηνο (12) από την τελευταία ημέρα της νέας σύμβασης δεν έχουν απασχοληθεί σε δημόσια υπηρεσία ή νομικό πρόσωπο του άρθρου 14 του Ν. 2190/94 με την ιδιότητα του εποχιακού υπαλλήλου ή για την κάλυψη περιοδικών ή πρόσκαιρων αναγκών. Σε περίπτωση που έχουν απασχοληθεί να δηλώνουν την υπηρεσία που απασχολήθηκαν και την ακριβή χρονική διάρκεια της απασχόλησης (έναρξη και λήξη).
  • Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης (για έγγαμους) και πιστοποιητικό γέννησης (για άγαμους).

Προθεσμία και τόπος υποβολής αιτήσεων

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση στα γραφεία του Δήμου Ζίτσας (Δ/νση: Λ. Πασσαρώνος1, τηλ: 26533-60053) και αρμόδιος για την παραλαβή είναι ο υπάλληλος Τσάγγας Κων/νος. Οι ενδιαφερόμενοι θα υποβάλλουν την αίτησή τους και τα δικαιολογητικά μέσα σε προθεσμία εννέα ημερών έπειτα από την ανάρτησή της ανακοίνωσης στο χώρο ανακοινώσεων του Δήμου ήτοι από 08/07/2019 έως 16/07/2019) και ώρα 10:00- 14:00. Η σχετική αίτηση και υπεύθυνη δήλωση θα διατίθεται στην έδρα του Δήμου (Δημαρχείο Ελεούσας), στις έδρες των Δημοτικών Ενοτήτων, καθώς και στην ιστοσελίδα του Δήμου www.zitsa.gov.gr.

Μπορείτε να δείτε την ανακοίνωση του Δήμου εδώ.

Δείτε την προκήρυξη εδώ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments