Ελλάδα

ΕΥΔΑΠ: Σημαντική ανακοίνωση για τους δήμους Ασπροπύργου, Μάνδρας και Ελευσίνας

ΕΥΔΑΠ: Σημαντική ανακοίνωση για τους δήμους Ασπροπύργου, Μάνδρας και Ελευσίνας
ΕΥΔΑΠ: Έκτακτη ανακοίνωση για την ενημέρωση των κατοίκων στους δήμους Ασπροπύργου, Μάνδρας και Ελευσίνας για απόψε το βράδυ.

ΕΥΔΑΠ: Ανακοίνωση με αποδέκτες τους κατοίκων των δήμων Ασπροπύργου, Μάνδρας και Ελευσίνας εξέδωσε πριν από λίγη ώρα η ΕΥΔΑΠ. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται, λόγω απαραίτητων τεχνικών εργασιών σε τροφοδοτικό αγωγό ύδρευσης, θα σημειωθεί πτώση της πίεσης του νερού, ακόμη και πλήρης διακοπή της παροχής στον Ασπρόπυργο, τη Μάνδρα και την Ελευσίνα. Οι πολίτες καλούνται να έχουν το νου τους από απόψε, Παρασκευή (21:00) έως το πρωί του Σαββάτου 20 Ιουλίου στις 8 το πρωί. Η ΕΥΔΑΠ τονίζει μάλιστα ότι θα γίνει η μεγαλύτερη δυνατή προσπάθεια, ώστε να μειωθούν οι ώρες των προγραμματισμένων εργασιών.

Η ανακοίνωση της ΕΥΔΑΠ

Η ΕΥΔΑΠ ανακοινώνει ότι, λόγω απαραίτητων τεχνικών εργασιών σε κεντρικό τροφοδοτικό αγωγό ύδρευσης, θα σημειωθεί πτώση της πίεσης έως και πλήρης διακοπή της παροχής του νερού στο Δήμο Ασπροπύργου και πτώση της πίεσης στους Δήμους Μάνδρας και Ελευσίνας.

Διάρκεια: από τις 9.00 το βράδυ της Παρασκευής 19 Ιουλίου έως τις 8.00 το πρωί του Σαββάτου 20 Ιουλίου.

Επισημαίνεται ότι θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια ελαχιστοποίησης της διάρκειας των εργασιών και επαναφοράς της υδροδότησης.

  • Σε περίπτωση που επιθυμείτε να αλλάξετε το όνομα στον λογαριασμό της ΕΥΔΑΠ, πατήστε εδώ για να δείτε τα βήματα που απαιτούνται.

ΕΥΔΑΠ: Το εντυπωσιακό βίντεο με τη ΜΕΝ Ασπροπύργου

Μέσα από το aerial βίντεο που δημοσίευσε η ΕΥΔΑΠ, καταγράφει στην κυριολεξία από ψηλά μία από τις τέσσερις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις τις, την Μονάδα Επεξεργασίας Νερού (ΜΕΝ) Ασπροπύργου. Η τροφοδοσία του συγκεκριμένου διυλιστηρίου γίνεται με ακατέργαστο νερό που φτάνει, με φυσική ροή, από το κανάλι του Μόρνου – έναν από τους τέσσερις ταμιευτήρες. Αυτό σημαίνει, πως η μεγαλύτερη ποσότητα του νερού μεταφέρεται από τον Μόρνο στον Ασπρόπυργο με τη δύναμη της βαρύτητας, χωρίς οικονομική και περιβαλλοντική επιβάρυνση ενεργοβόρων αντλήσεων, που μόνο σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης ενεργοποιούνται.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments