Ελλάδα

Σεισμός Αθήνα: Δείτε φωτογραφίες από την πρωτεύουσα – Στους δρόμους ο κόσμος (photostory)

Σεισμός Αθήνα: Δείτε φωτογραφίες από την πρωτεύουσα – Στους δρόμους ο κόσμος (photostory)
Σεισμός Αθήνα: Πανικός σε όλη την Αθήνα. Δείτε φωτογραφίες από τους δρόμους και από κτίρια.

Σεισμός Αθήνα: Ταρακουνήθηκε η πρωτεύουσα πριν από λίγη ώρα. Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό το μέγεθος του σεισμού ήταν 5,1 ρίχτερ. Εστιακό βάθος 12 χιλιόμετρα. Η δόνηση ξεκίνησε στις 14:15 και διάρκεσε για περίπου 15 δευτερόλεπτα. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι το επίκεντρο του σεισμού ήταν 23 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της Αθήνας κοντά στη Μαγούλα . Αρκετές περιοχές αντιμετωπίζουν προβλήματα με την ηλεκτροδότηση.

Μια από αυτές είναι το Μεταξουργείο. Παράλληλα υπάρχουν προβλήματα και στα δίκτυα τηλεπικοινωνίας. Ο ασφαλέστερος τρόπος συνομιλίας είναι αυτή τη στιγμή τα Social Media. Ο σεισμός έγινε αισθητός ακόμη και στην Κόρινθο, Αίγινα, Νάξο, Πάρο, Άνδρο, βόρεια Εύβοια, Σύρο, Τανάγρα, Λιβαδειά, Ελευσίνα, Χαλκίδα και στην Ιτέα.

Σεισμός Τώρα: Κατέρρευσε ένα ακατοίκητο σπίτι στην οδό Ερμού μετά τον δυνατό σεισμό που έγινε στην Αθήνα το μεσημέρι της Παρασκευής (19/7). Από την πτώση προκλήθηκαν φθορές σε ένα αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο μπροστά στο κτήριο. Για την ώρα δεν υπάρχει κάποια αναφορά για τραυματισμό.  Παράλληλα, η Πυροσβεστική έχει δεχθεί μέχρι στιγμής 15 κλήσεις για απεγκλωβισμούς από ασανσέρ.

Την ίδια ώρα έχουν σημειωθεί φθορές στο κτήριο που στεγάζεται η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών. Συγκεκριμένα έπεσαν σοβάδες στους διαδρόμους. Δείτε φωτογραφίες από την Αθήνα:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments