Αθλητισμός

Γάιος Σκορδίλης: Ενδιαφέρεται για την περίπτωση του ο Παναθηναϊκός

Γάιος Σκορδίλης: Ενδιαφέρεται για την περίπτωση του ο Παναθηναϊκός
Γάιος Σκορδίλης: Ο Έλληνας σέντερ βρίσκεται στα ραντάρ του Παναθηναϊκού ως μια πρόσθετη λύση στη γραμμή ψηλών.

Γάιος Σκορδίλης: Κατά τη διάρκεια της κλήρωσης του πρωταθλήματος ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Αργύρης Πεδουλάκης, προχώρησε στην αποκάλυψη ότι η ομάδα του ενδέχεται να κάνει 1-2 προσθήκες Ελλήνων παικτών. Ήδη έχουν βγει στην επιφάνεια τα πρώτα σενάρια όσον αφορά τους παίκτες που ενδιαφέρουν τους «πράσινους». Έτσι, σύμφωνα με το «sportime.gr» η περίπτωση επιστροφής του Γάιου Σκορδίλη στην ομάδα έχει εσχάτως βγει στο προσκήνιο, ως μια εξτρά λύση για τη γραμμή ψηλών του «τριφυλλιού». Θυμίζουμε πως ο 31χρονος σέντερ είχε αγωνιστεί με τη φανέλα του Παναθηναϊκού την σεζόν 2012-13, ενώ πρόσφατα υπέγραψε επέκταση συμβολαίου με το Περιστέρι.

Επομένως, το «τριφύλλι» μπορεί να τον αποκτήσει μόνο με κανονική μεταγραφή. Το ενδιαφέρον, πάντως, για τον Σκορδίλη δείχνει ότι το ενδεχόμενο να μείνει ο Ίαν Βουγιούκας αρχίζει να χάνει πόντους. Το συμβόλαιο του με τους «πράσινους» έληγε το φετινό καλοκαίρι και υπήρχαν συζητήσεις περί ανανέωσης του. Βέβαια, ο ρόλος του δύσκολα θα άλλαζε, αφού η γραμμή ψηλών του Παναθηναϊκού είναι πλέον πλήρης, μετά και την απόκτηση των Μπέντιλ και Ουάιλι, ενώ ήδη στη θέση «5» υπάρχει και ο Γιώργος Παπαγιάννης.

Από την άλλη, ο Σκορδίλης θα μπορεί να δίνει ανάσες στον Παπαγιάννη, δεν θα έχει απαίτηση να παίζει πολύ. Και, φυσικά, δεν θα χρειαστεί o Παναθηναϊκός να δώσει τρελά χρήματα για έναν παίκτη που θα παίζει ελάχιστα.

Ίαν Βουγιούκας: Πρόταση της ΑΕΚ στον Έλληνα σέντερ

Παρόλα αυτά οι «πράσινοι» σεβόμενοι την προσφορά του Βουγιούκα ξεκίνησαν τις συζητήσεις για ανανέωση του συμβολαίου του. Ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρχει συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές, με τον ίδιο να παραμένει ελεύθερος και να εξετάζει κι άλλες επιλογές για τη συνέχεια της καριέρας του.

Μάλιστα, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο Τόλης Κοτζιάς στον ΣΠΟΡ FM 94,6, ο έμπειρος ψηλός έχει στα χέρια του πρόταση από την ΑΕΚ για να συνεχίσει εκεί την καριέρα του. Οι δύο πλευρές, σύμφωνα με πληροφορίες έχουν έρθει σε επαφή, αλλά όλα θα εξαρτηθούν από την κατάληξη της υπόθεσης παραμονής του 34χρονου στο «τριφύλλι», ο οποίος βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τους «πράσινους» για νέο συμβόλαιο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments