Ελλάδα

Γέρακας: Έκαναν διπλή διαγράμμιση σε μικρό στενάκι

Γέρακας: Έκαναν διπλή διαγράμμιση σε μικρό στενάκι
Γέρακας: Με ένα τρομερό θέαμα ήρθαν αντιμέτωποι οι κάτοικοι στον Γέρακα καθώς κάποιος από τη δημοτική αρχή έδωσε εντολή να γίνει διπλή διαγράμμιση σε ένα μικρό στενάκι.

Γέρακας: Στην Ελλάδα δεν φημιζόμαστε για τους δρόμους μας. Δεν είναι λίγες οι φορές που οι οδηγεί έχουν απορήσει με αυτά που συμβαίνουν. Με μια τέτοια περίπτωση ήρθαν αντιμέτωποι οι κάτοικοι στην περιοχή του Γέρακα. Συγκεκριμένα στην οδό Καλαβρύτων οι άνθρωποι της δημοτικής αρχής πήραν την απόφαση να κάνουν διπλή διαγράμμιση στον δρόμο. Το πρόβλημα είναι ότι μιλάμε για ένα πολύ στενό δρομάκι.

Όπως μπορεί να δει κάποιος εύκολα ο δρόμος είναι μικρός και με το ζόρι θα χωράει ένα αυτοκίνητο. Πόσο μάλλον δυο χωρίς να έρθει σε επαφή το ένα με το άλλο. Πλέον, οπτικά μπορεί ο δρόμος να μοιάζει με ταχείας κυκλοφορίας, αλλά στην πραγματικότητα μόνο τέτοιος δεν είναι. Μάλιστα τα συνεργεία του δήμου προφανώς μετά από εντολή που τους δόθηκε σκιαγράφησαν διπλή διαγράμμιση σύμφωνα με την οποία απαγορεύεται η προσπέραση.

Γέρακας: Αντιδράσεις από τους κατοίκους

Καταλαβαίνει κανείς πόσο δύσκολη θα είναι η κυκλοφορία σε αυτόν τον δρόμο αν υπάρχουν και παρκαρισμένα αυτοκίνητα. Η απόφαση για να γίνει κάτι τέτοιο έχει γεννήσει πολλές απορίες για το ποιος πήρε την απόφαση να γίνει κάτι τέτοιο.

Οι κάτοικοι πάντως της περιοχής και ειδικότερα της οδού Καλαβρύτων έχουν ήδη επικοινωνήσει με το Δήμο αλλά ακόμη απαντήσεις δεν έχουν λάβει ενώ μεγάλη εντύπωση τους έχει προκαλέσει το γεγονός πως η διπλή διαγράμμιση τοποθετήθηκε μόνο στην δική τους οδό και όχι στις παράλληλες οδούς που είναι αρκετές.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments