Πολιτική

ΔΕΘ 2019: “Αστακός” η Θεσσαλονίκη για την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη

ΔΕΘ 2019: “Αστακός” η Θεσσαλονίκη για την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη
ΔΕΘ 2019: Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη με αφορμή την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκης στην φετινή ΔΕΘ.

ΔΕΘ 2019: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα μιλήσει στην φετινή ΔΕΘ το απόγευμα του Σαββάτου (7/8) στο Βελλίδειο και θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου την Κυριακή. Η παρουσία του πρωθυπουργού στην συμπρωτεύουσα έχει ως αποτέλεσμα την έντονη παρουσία της αστυνομίας στην πόλη. Μάλιστα, μαζί με τον πρωθυπουργό, στη Θεσσαλονίκη έχουν ανέβει αστυνομικές ενισχύσεις προκειμένου να κυλήσουν όλα ομαλά.

Περίπου 3.500 αστυνομικοί βρίσκονται επί ποδός στην Θεσσαλονίκη καθώς σήμερα είναι προγραμματισμένες αρκετές εκδηλώσεις διαμαρτυρίας από άτομα του αριστερού και αντιεξουσιαστικού χώρου. Μάλιστα, οι δεύτεροι έχουν προαναγγείλει εδώ και καιρό την παρουσία τους με φόντο τα όσα έχουν συμβεί στην περιοχή των Εξαρχείων τις τελευταίες μέρες.

Στη Θεσσαλονίκη και η “Αύρα”

Παράλληλα από το πρωί του Σαββάτου (07.09.2019) ειδικές ομάδες αστυνομικών με πολιτικά αλλά και ένστολοι θα πραγματοποιούν προληπτικούς ελέγχους στα άτομα που θα προσέρχονται στην συγκέντρωση στην περιοχή της Καμαρας. Σε περίπτωση που βρεθούν ύποπτα αντικείμενα τότε θα υπάρξουν άμεσες συλλήψεις.

Εκτός από τους άνδρες της αστυνομίας, τα μέτρα ασφαλείας θα ενισχυθούν με τα κανόνια νερού που διαθέτουν οι αρχές. Η λεγόμενη “Αύρα” έκανε το ταξίδι για τη Θεσσαλονίκη και είναι έτοιμη να…καταβρέξει όποιον δημιουργήσει επεισόδια. Θυμίζουμε ότι το συγκεκριμένο μέτρο έχει βοηθήσει πολλές φορές να “σπάσουν” δυαδηλώσεις ή επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας. Είναι χαρακτηριστικό πως οι αρχές χρησιμοποιούν την “Αύρα” για να περάσουν τα οδοφράγματα των Εξαρχείων.

Ήδη από την Πέμπτη πάντως  ξεκίνησαν αυξημένες περιπολίες αστυνομικών σε κεντρικά σημεία της Θεσσαλονίκης, ενώ στους δρόμους βρίσκονται δυνάμεις της Τροχαίας και της Δημοτικής Αστυνομίας για τα παράνομα παρκαρισμένα αυτοκίνητα, κυρίως, γύρω από τη ΔΕΘ και το ΑΠΘ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments