Πολιτική

Αλέξης Τσίπρας: Το “μπέρδεμα” με τη Θύρα 13 και τον Ηρακλή (vid)

Αλέξης Τσίπρας: Το “μπέρδεμα” με τη Θύρα 13 και τον Ηρακλή (vid)
Αλέξης Τσίπρας: Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και η ατάκα που ειπώθηκε για τον Ηρακλή και τη... Θύρα 13, κατά την επίσκεψή του στο περίπτερο του συλλόγου στη ΔΕΘ.

Αλέξης Τσίπρας: Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ περιόδευσε για τρεις ώρες το μεσημέρι του Σαββάτου στα περίπτερα της 84ης ΔΕΘ, κάνοντας μεταξύ άλλων, στάση και στο περίπτερο του Ηρακλή. Ο κ. Τσίπρας, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, βουλευτές και στελέχη του κόμματος, συνομίλησε για λίγη ώρα με τον δικηγόρο και γνωστό οπαδό του Ηρακλή, Αλέξανδρο Αδαμίδη. Ωστόσο, δεν απέφυγε το… ατόπημα. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το thessnews.gr, ο πρώην πρωθυπουργός εξέφρασε τα “πράσινα” αισθήματά του, κάνοντας λόγο για τη Θύρα 13, την οποία έχουν ως κοινό σημείο αναφοράς οι δύο σύλλογοι, ο Παναθηναϊκός και ο Ηρακλής.

Ο Αλέξης Τσίπρας δεν μετέφερε κάποια λάθος πληροφορία, καθώς όντως, οι οπαδοί του Ηρακλή είχαν ως σημείο αναφοράς τη Θύρα 13. Κάτι που έχει αλλάξει όμως τα τελευταία χρόνια, διότι πλέον, οι φανατικοί της ομάδας συγκεντρώνονται στη Θύρα 10. Μεταξύ άλλων, στη σύντομη συζήτηση που είχε με τον κ. Αδαμίδη, ο Αλέξης Τσίπρας τόνισε ότι πρέπει να βρεθεί λύση με το πρόβλημα της ποδοσφαιρικής ομάδας και πως πρέπει να διαφυλαχτεί η ιστορικότητα του συλλόγου.

Η επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στο περίπτερο του Ηρακλή

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments