Video

Αν ήμουν πλούσιος: Η Δάφνη έχει ένα ατύχημα και ο Στρατής τρέχει να τη σώσει

Αν ήμουν πλούσιος: Η Δάφνη έχει ένα ατύχημα και ο Στρατής τρέχει να τη σώσει
Αν ήμουν πλούσιος: Όσα θα δούμε στο σημερινό 16ο επεισόδιο της κωμικής σειράς του ΑΝΤ1.

Αν ήμουν πλούσιος: Η Σμαράγδα βρίσκεται ανάμεσα σε δυο αρπακτικά που καραδοκούν για να της αρπάξουν το λαχνό. Τον Μάνο και την Μόνικα!  Ο Μάνος στήνει ολόκληρη μηχανή για να αποδείξει στη Σμαράγδα ότι με την Γιούλη δεν έχουν σχέση! Θα τα καταφέρει; Η Μόνικα προσπαθεί να πείσει τη Σμαράγδα ότι περνάει ψυχολογικό δράμα απολογισμού ζωής και έχει πέσει σε μελαγχολία. Θα την πιστέψουν; Ο Βρανάς θέλει να βάλει το δικό του προπονητή στην ομάδα και «πειράζει» το πρώτο ματς του Σίφουνα. Η  κατάσταση ξεφεύγει απ‘ τον έλεγχο του. Τι δεν υπολόγισε σωστά;

Η Δάφνη έχει ένα ατύχημα και ο Στρατής είναι αυτός που θα τρέξει για να τη σώσει. Είναι αυτό το ατύχημα η αφορμή να έρθουν κοντά; Φρόσω και Τόλης ανακαλύπτουν ότι Κική και Στρατής τους έχουν πει ψέματα για την προέλευση των χρημάτων! Το σχέδιο του Βρανά για το Σίφουνα μοιάζει να πηγαίνει πρίμα, όμως η πανέξυπνη Βενετία τον έχει βάλει στο μάτι και τον υποψιάζεται.

Πρωταγωνιστούν:

Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Κατερίνα Γερονικολού, Σωτήρης Καλυβάτσης, Μπέσυ Μάλφα, Κάρμεν Ρουγγέρη, Φωτεινή Τσακίρη, Κώστας Αποστολάκης, Χάρης Τζωρτζάκης, Γιάννης Ποιμενίδης, Άννα Μενενάκου, Κατερίνα Στικούδη, Τζένη Κάρνου, Νίκη Σκιαδαρέση, Μελίνα Σπετσιέρη, Άρης Αντωνόπουλος, Γεωργία Τσαγκαράκη, Βίκτωρας Πέτσας, Δημήτρης Κολιοδήμος, Χριστόφορος Μπαρμπαγιάννης, Jerome Kaluta, Σπύρος Ντούγιας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments