Ελλάδα

Δάφνη Καραβοκύρη: Νέα μεταγραφή για το One Channel

Δάφνη Καραβοκύρη: Νέα μεταγραφή για το One Channel
Δάφνη Καραβοκύρη: Από το Vice στο One channel νεαρή δημοσιογράφος.

Δάφνη Καραβοκύρη: Μετά και την εξασφάλιση της 6ης άδειας πανελλαδικής εμβέλειας, το κανάλι του μεγαλομετόχου του Ολυμπιακού ενισχύεται όλο και περισσότερο καθώς είναι έτοιμο να εκπέμψει μέσω της Digea. Τελευταία προσθήκη στο One Channel είναι η Δάφνη Καραβοκύρη, την οποία γνωρίσαμε μέσω του Vice.

Η νεαρή παρουσιάστρια και δημοσιογράφος αποχώρησε από τον όμιλο ΑΝΤ1 και εντάχθηκε στην ομάδα του One Channel.Η Δάφνη Καραβοκύρη είναι απόφοιτη του Κολλεγίου Αθηνών και μετέπειτα του Κent University με B.A. στην Φιλοσοφία & στις Πολιτισμικές Επιστήμες. Τα τελευταία 9 χρόνια εργάστηκε στα Δορυφορικά Κανάλια του Ομίλου ΑΝΤ1, κάνοντας digital marketing, θέματα ειδήσεων για τους Έλληνες του εξωτερικού, social media management κ.α.

Παράλληλα, παρουσίασε 3 σειρές, παραγωγής του VICE, 10 –12 επεισοδίων στο netwix, Κέρδισε το Χρυσό Βραβείο στα Digital Media Awards το 2015 για Best Web Series με τη σειρά Beyond Gender Greece, έχοντας παρουσιάσει ντοκιμαντέρ μεγάλης διάρκειας, για τους Αστέγους της Αθήνας, τα Αδέσποτα στην Ελλάδα κ.α

Όπως ενημέρωσε σχετικά μέσα από το προσωπικό της προφίλ στο facebook θα αναλάβει καθημερινή τηλεοπτική εκπομπή που οργανώνει ο Σταμάτης Μαλέλης και θα προβάλλεται από τις 06.00 μέχρι τις 9.30. Παράλληλα, διατηρεί και τη θέση της social media manager.

Δείτε την ανάρτηση της Δάφνης Καραβοκύρης:

Gepostet von Daphne Karavokyri am Freitag, 11. Oktober 2019

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments