Ελλάδα

Ασπρόπυργος: Καταδίωξη και πυροβολισμοί στα Νεόκτιστα Ασπροπύργου – Συνελήφθησαν δύο κακοποιοί

Ασπρόπυργος: Καταδίωξη και πυροβολισμοί στα Νεόκτιστα Ασπροπύργου – Συνελήφθησαν δύο κακοποιοί
Ασπρόπυργος: Σκηνές ταινίας δράσης εκτυλίχθηκαν τα ξημερώματα της Παρασκευής στα Νεόκτιστα Ασπροπύργου, με τις αστυνομικές αρχές να συλλαμβάνουν δύο κακοποιούς.

Ασπρόπυργος: Αίσιο τέλος είχε η επιχείρηση της αστυνομίας στα Νεόκτιστα Ασπροπύργου, με δύο ληστές να πέφτουν στα χέρια των Αρχών. Όλα ξεκίνησαν στις 3:30 τα ξημερώματα όταν οι δύο άνδρες εισέβαλαν με αυτοκίνητο σε κοσμηματοπωλείο προκειμένου να προβούν σε κλοπή.

Οι δράστες λίγη ώρα αργότερα έγιναν αντιληπτοί από περιπολικό όχημα το οποίο και τους καταδίωξε. Δύο ώρες μετά την ληστεία οι αστυνομικές αρχές κατάφεραν να εγκλωβίσουν τους δύο ληστές, ωστόσο η σύλληψή τους δεν ήταν εύκολη υπόθεση. Όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ στο σημείο εμφανίστηκαν Ρομά, οι οποίοι υπερασπίστηκαν τους ληστές, με έναν εξ αυτών μάλιστα να βγάζει και όπλο.

Οι αστυνομικοί πυροβόλησαν στον αέρα με σκοπό να φοβίσουν τους Ρομά και να διατηρήσουν τους ληστές υπό την κατοχή τους, με τους δύο κακοποιούς εν συνεχεία να οδηγούνται άμεσα στην Ασφάλεια Δυτικής Ελλάδος. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πρόκειται για δύο Ρομά, οι οποίοι και στο παρελθόν απασχόλησαν τις Αρχές για τέτοιου είδους αδικήματα. Η κατάσταση καθημερινά σε αυτές τις περιοχές γίνεται όλο και πιο επικίνδυνη, με τους Ρομά να «χτυπούν» συχνά πυκνά αντίστοιχους στόχους με τον αποψινό. Το έργο των αστυνομικών αρχών γίνεται ολοένα και δυσκολότερο, καθώς δεν είναι λίγες οι περιοχές όπου οι Ρομά δρουν ανεξέλεγκτα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments