Lifestyle

Έλενα Κρεμλίδου: Στην Πυλαία για τον ΠΑΟΚ η γνωστή παρουσιάστρια [pics]

Έλενα Κρεμλίδου: Στην Πυλαία για τον ΠΑΟΚ η γνωστή παρουσιάστρια [pics]
Έλενα Κρεμλίδου: Η εντυπωσιακή παρουσιάστρια έδωσε το «παρών» στον αγώνα του Δικεφάλου του Βορρά κόντρα στη Νεπτούνας για το Champions League.

Έλενα Κρεμλίδου: H γνωστή παρουσιάστρια αγαπάει το μπάσκετ και όποτε βρίσκει ευκαιρία βρίσκεται στο γήπεδο. Έχει βρεθεί στο ΟΑΚΑ για παιχνίδια του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ, στο ΣΕΦ για τον Ολυμπιακό και ήρθε η ώρα να επισκεφτεί και την Πυλαία για λογαριασμό του ΠΑΟΚ. Η εντυπωσιακή παρουσιάστρια και φωτομοντέλο έδωσε το «παρών» στον αγώνα του Δικεφάλου του Βορρά κόντρα στη Νεπτούνας για το Champions League, ομορφαίνοντας έτσι το κλειστό της Θεσσαλονίκης.

Έλενα Κρεμλίδου: Σύντομο βιογραφικό

Η Έλενα Κρεμλίδου είναι φωτομοντέλο και ασχολείται ερασιτεχνικά με την ηθοποιία. Έχει συμμετάσχει στην Εθνική ομάδα cheerleading. Η Θεσσαλονικιά Έλενα έφτασε στην Αθήνα για να σπουδάσει βιοχημικός, όμως την κέρδισε το ραδιόφωνο και η τηλεόραση. Η Έλενα Κρεμλίδου συμμετέχει στην εκπομπή “Ό, τι να ναι” του Μάνου Βουλαρίνου και του Πέτρου Νικολάου, ανεβάζοντας με την εκρηκτική της παρουσία τις θεαματικότητες αλλά και τη λίμπιντο.

Στην εκπομπή εντάχθηκε μέσω του συμπαρουσιαστή της Θανάση Πασσά, που όπως έχουν δηλώσει και οι δύο, την συνάντησε τυχαία στο δρόμο εν μέσω έρευνας για την εκπομπή και στη συνέχεια “κόλλησε” στην οικογένεια του “Ό,τι να΄ναι”. Η Έλενα πρωταγωνίστησε σε διαφημιστική καμπάνια BET AT HOME, που αφορούσε μεγάλη αυστριακή εταιρία στοιχημάτων, εν όψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2016.

Έχει υπάρξει παρουσιάστρια του Βαγγέλη Περρή και της Μαρίας Ζαφειράτου στον Σπορ fm 94,6 στην εκπομπή “Desperado”. Η ίδια ασχολείται ενεργά με τη γυμναστική αλλά πάθος της αποτελούν και τα αθλητικά, και το αποδεικνύει με τις φωτογραφίες που “ποστάρει” στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments