Ελλάδα

Νέα Πεντέλη: Βελτιώνεται η κατάσταση της υγείας του 14χρονου

Νέα Πεντέλη: Βελτιώνεται η κατάσταση της υγείας του 14χρονου
Νέα Πεντέλη: Θετικές είναι οι εξελίξεις που προκύπτουν στην υπόθεση του τροχαίου ατυχήματος με θύμα ένα 14χρονο αγόρι το βράδυ του Σαββάτου στην Νέα Πεντέλη.

Νέα Πεντέλη: Ενθαρρυντικά είναι τα νέα της κατάστασης της υγείας του 14χρονου παιδιού, ο οποίος παρασύρθηκε και εγκαταλείφθηκε από 27χρονη οδηγό σε δρόμο της Νέας Πεντέλης. Το τραγικό συμβάν αμέσως πήρε μεγάλες διαστάσεις, καθώς το χτύπημα που δέχθηκε το παιδί ήταν τόσο ισχυρό, αποτέλεσμα να βρίσκεται από την πρώτη στιγμή σε μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού».

Μέχρι χθες η κατάσταση της υγείας του 14χρονου παρέμενε σταθερά κρίσιμη, ωστόσο οι δηλώσεις του πατέρα του θύματος σε αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό έφεραν ακτίδα αισιοδοξίας. Μιλώντας στον Sport24 Radio ο πατέρας ανέφερε πως ο άτυχος γιος του τις τελευταίες ώρες βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση , ανοίγοντας τα μάτια του μετά από τρία πολύ δύσκολα 24ωρα. Η μαρτυρία του στους δημοσιογράφους του σταθμού σκόρπισε συγκίνηση, με τον μικρό όπως ανέφερε ο πατέρας να περιμένει ξανά τη στιγμή που θα βγει από το νοσοκομείο και να ζήσει όπως πριν.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο πατέρας του 14χρονου, για την καλυτέρευση της κατάστασης της υγείας του παιδιού του συνέβαλαν τα μέγιστα όλοι οι γιατροί και νοσοκόμοι του νοσοκομείου Παίδων, οι οποίοι από τη πρώτη στιγμή έδωσαν μεγάλη μάχη για να καταφέρουν να τον διατηρήσουν στη ζωή. Η κατάσταση της υγείας του νεαρού παραμένει σταθερή, όμως πλέον έχει αποφύγει τον κίνδυνο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments